⚽ CL 25/26 H:1 | Eintracht Frankfurt 5-1 Galatasaray | MS | 18 Eylül | TRT 1

bu maçı normalde alırız da işte Okan hoca ve barışa?..

1756900133842.webp

Düşündükçe içim darlıyor.

sensational bir futbol oynayıp berabere kalma ihtimali yüksek.

bizim takim basarisiz olacaksa bile ilk macta bunun spoilerini vermez. gurmeler bilir

bu maçı kazanamayacaksan zaten bu kadar transferi niye yaptın? kocaelispor'a osimhen gol atsın diye mi aldık?

basıp geçeriz diye tahmin ediyorum.

Sunlarin ekibi cok genc ve dinamik ya. Skahtar'in olmuş hali gibi. Piranalar yemin ederim. Bizim Apokerim ne yapacak cok merak ediyorum.

Ugurcan
Singo - Sanchez - Apo - Jakobs
Ilkay - Torreira
Sane - Sara - Yunus
Osimhen

gibi cikacagiz muhtemelen.
Baris kalirsa sans bekler, Icardi ile beraber.
Baska da kurşunumuz yok :/

normal bir barış-osimhen-yunus-ilkay rotasyonunda frankfurt düşünsün.. osimhen ve barışla sistem mistem bırakmayız normalde..

1756900428098.webp

Leverkusen deplasmandan sonra evinde bize karşı oynayacaklar.

Aynı zamanda Dino Toppmöller'in Frankfurt başında sahaya çıkacağı 100. maçı olacak.

Kolay kolay kendi evinde maç verecek takım değil. 4 atarız diyenler biraz sakin.

Okan hoca umarim Frankfurt‘u iyi analiz eder. Adamlar tas gibi takim, kontraya inanilmaz iyi cikiyorlar, köpek gibi kosup basiyorlar her topa.

Bu macta sacma sapan Okanball oynatacaksa bilin ki 3-4 tane atip evimize gönderecekler. Bu macta en iyi ihtimal beraberliktir, muhtemelen yenilecegiz. Öyle yeneriz keseriz diyenler Frankfurt‘u izlemememislerdir diye düsünüyorum.

Sertlige karsilik verebilen, mücadeleci bir takimla cikmaliyiz. Baris sorunu cözülmeli, bu tarz maclarda inanilmaz önemli bizil icin.

Ugurcan
Singo Sanchez Abdulkerim Jakobs
Torreira Lemina Ilkay
Baris Osimhen Sane

Sara‘nin performansiyla memnun degilim ama duran top faktörü sebebiyle yedek birakmak icime sinmedi acikcasi. Ama Lemina sart oglu sart bu macta, bir önceki Eyüp macinda dinlendirilmeli kendisi.
Baris krizi cözülmez ve bu macta oynamayacaksa saga Sara‘yi atarim, Norwich‘te de oynamis zaten.

Okan Hoca'nın finalde bugün 17 mi 18 mi diyeceği serüvenin ik maçı.

Net skorla değil ama Frankfurt'un net bir oyunuyla mağlup olacağımızı düşünüyorum

2-0 veya 2-1

Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın. Bunları murdar etmemiz lazım.

İlk yarım saati gol yemeden geçersek basar geçeriz. Gurbolara büyük iş düşüyor. @Can BÜYÜK o iş sende
Bilet bulmak çok zor yav.

Ben içerideki Liver maçına gelmeyi düşünüyorum, oraya bilet bulmak daha kolay gibi sanki :asd: Yarın iptal etme seçeneği ile uçak biletini alacağım. Maça bilet bulamazsam uçak biletlerini de iptal ederim artık.

Okan hocam sıgırprese tamam mi devam mi diyecek merakla bekliyoruz.

frankfur sistem takımı bodo sistem madrid sistem takımı manc-liv uzay takımı ajax, monoca altyapı takımı sen jiluada bir şeyin takımıdır... eee biz neden gidiyoruz clye.. bu kadar transfer yapıyor para harcıyoruz.. müzik dinlemek için mi? açın youtubedan dinleyin o zaman..

Önde basma işini abartırsak rezil eder gönderirler. Biraz defansif ve dengeli bir oyunla sahada olmalıyız. Sara'nın duran topları, Yunus Sane Osimhen gibi isimlerin bireysel çabalarıyla gol mutlaka buluruz. Önemli olan savunma kısmı olur.

Geri
Üst Alt