⚽ CL 25/26 H:1 | Eintracht Frankfurt 5-1 Galatasaray | MS | 18 Eylül | TRT 1

30 bin gurbo show + 75dk sığırpress ile çıkamayacağımız avrupa deplasmanı yok arkadaş

Karagümrük ve rize maçlarındaki zafiyetleri gösterirsek ilk yarım saatte 2-0 geriye düşeriz

Her Avrupa maçında en az 2 gol yedik rakibe 2 gol yazıyorum.
Bizde osi sane ilkay felan 1 ya da 2 atarız
2-1 or 2-2

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ne frankfurtmuş beee. Bunlarıda yenmeyeceksek neden o Ligdeyiz. Konferans mı bu turnuva. Hem abiler ilk 8 16 diyor ama daha frankfurttan tırmışlar bekliyorlar. Adamlar bizim onlardan çekindiğimizden daha çok çekiniyorlar bizden

Ne frankfurtmuş beee. Bunlarıda yenmeyeceksek neden o Ligdeyiz. Konferans mı bu turnuva. Hem abiler ilk 8 16 diyor ama daha frankfurttan tırmışlar bekliyorlar. Adamlar bizim onlardan çekindiğimizden daha çok çekiniyorlar bizden

herifler 3 sezon öncesinin 2 awrupa şampiyonundan biri. bizim sittin sene nal topladığımız yerin şampiyonu yani

HOR görülecek bir rakip değil kanâ'atimce

Hoca dogru oyunu oynatirsan puan alirizm ama yok ligde ki gibi oynatirsan net maglubiyet olur

Önce 1 puan
Uğur
Singo Davinson Abdülkerim Jacobs
Lemina Torreira
Sane Ilkay Eren
Osimhen

Yok mu milli arada şu doanı sakatlayacak bir Meksikalı yiğit

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3-0 yada 4-1 frankfurt maalesef.Hoca inatçı biri pek bir değişiklik yapacağını sanmıyorum aynı şekilde devam eder takım.Bu sene çoğu cl maçını izlemem artık saçma sapan işlerden gına geldi.Ligden devam ben
2 senedir aynı umutla bakıyorum değişen bir şey yok , keşke değişse bir şeyler de boşu boşuna tv başına geçmesem avrupa maçlarında

Geri
Üst Alt