Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 109.743
- 96.671
- 4.978
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çok iyi kadroları genç tempolu teknik oyuncu doluKadroları nasil bu danalarin, epey oyuncu satmışlar yine
İtalya 5 büyük ülkeden deplasmanda galibiyetimiz olmayan tek ülke. Ne zaman deplasmanda tokatlamışız acabaBir ara Serie A takımlarını deplasmanda tokatlıyorduk. Ama genel olarak doğru.
İki ayaklı maçlarda hep istediğimizi almışız diyelim o zaman. Skor olarak değil algı olarak hatırlıyorum o dönemleri. Milan - Juve deplasmanlarından çekindiğimizi pek hatırlamıyorum. Özellikle Juventusİtalya 5 büyük ülkeden deplasmanda galibiyetimiz olmayan tek ülke. Ne zaman deplasmanda tokatlamışız acaba
İçerde 1963'ten beri yenilmiyoruz ama deplasmanda birkaç maç dışında istediğimizi aldığımız söylenemez.İki ayaklı maçlarda hep istediğimizi almışız diyelim o zaman. Skor olarak değil algı olarak hatırlıyorum o dönemleri. Milan - Juve deplasmanlarından çekindiğimizi pek hatırlamıyorum. Özellikle Juventus
İtalyanlara karşı genelde başarılı oluyoruz. Yaşadık gördük. En yakın zamanda Lazio'yu içerde yendik deplasmanda berabere kaldık lider olduk. 2000'lerin başında Juve'yle Almanya'da oynadık yendik. 2013'te deplasmanda 2-2'lik skoru alıp içeride eledik. UEFA yolculuğu zamanı Milan'dan da istediğimizi aldık. Bize çok ters gelmezler diğerleri gibi.İçerde 1963'ten beri yenilmiyoruz ama deplasmanda birkaç maç dışında istediğimizi aldığımız söylenemez.