⚽ CL 25/26 H:1 | Eintracht Frankfurt 5-1 Galatasaray | MS | 18 Eylül | TRT 1

IMG_8619.webp

Bu serefsizler iyice sapitmaya basladi, bircok kisinin basina gelmis bu olay

Yaralanan epey GS taraftari olmus

Frankfurt taraftari Almanya‘nin en manyak taraftar grubu

Alman yorumcularin ‚Frankfurt GS‘ye cakar umarim‘ minvalinde aciklamalari var

Bütün Almanya resmen bizim Frankfurt‘ta mac kaybetmemizi bekliyor

Bunlari o sahaya gömersek öyle bir göt olurlar ki

Bu salaklar bilmiyor ki, bizi kendi halimize bıraksalar, belki de rahat yenecekler.

Boşu boşuna tansiyonu yükseltip, maça gerektiğinin üzerine anlam yükleyerek bizi konsantre edecekler durduk yere. :d

Oğlum biz konsantre olduk mu her sene hakemleri de üst üste koyup, terör yuvasında 3 atıp atıp geliyoruz. 2 metre ofsayt gollere rağmen, aleyhimize verilen uyduruk penaltılara rağmen, rakip takım holiganı hakemlere rağmen bunun yapıyoruz. Siz kaşındınız bakalım!

Lemina Torreira İlkay Sara

Bu 4'nün de aynı anda sahada olacağını düşünüyorum bir şekilde.

İtalya 5 büyük ülkeden deplasmanda galibiyetimiz olmayan tek ülke. Ne zaman deplasmanda tokatlamışız acaba
İki ayaklı maçlarda hep istediğimizi almışız diyelim o zaman. Skor olarak değil algı olarak hatırlıyorum o dönemleri. Milan - Juve deplasmanlarından çekindiğimizi pek hatırlamıyorum. Özellikle Juventus

İki ayaklı maçlarda hep istediğimizi almışız diyelim o zaman. Skor olarak değil algı olarak hatırlıyorum o dönemleri. Milan - Juve deplasmanlarından çekindiğimizi pek hatırlamıyorum. Özellikle Juventus
İçerde 1963'ten beri yenilmiyoruz ama deplasmanda birkaç maç dışında istediğimizi aldığımız söylenemez.

İçerde 1963'ten beri yenilmiyoruz ama deplasmanda birkaç maç dışında istediğimizi aldığımız söylenemez.
İtalyanlara karşı genelde başarılı oluyoruz. Yaşadık gördük. En yakın zamanda Lazio'yu içerde yendik deplasmanda berabere kaldık lider olduk. 2000'lerin başında Juve'yle Almanya'da oynadık yendik. 2013'te deplasmanda 2-2'lik skoru alıp içeride eledik. UEFA yolculuğu zamanı Milan'dan da istediğimizi aldık. Bize çok ters gelmezler diğerleri gibi.

Tokatlama tabiri abartılı olduğu için rahatsız oldun sanırım. "İstediğimiz alıyoruz" diye düzenleyebilirsin.

Son düzenleme:
bu gerginlik bize yarar frankfurt oyuncuları hayatında gerginlik mi görmüş, 18inde görecekler :D bizim kaostan beslenme kültürümüz normalde çok zor olan maçta bize şans yarattı bence

Geri
Üst Alt