⚽ CL 25/26 H:1 | Eintracht Frankfurt 5-1 Galatasaray | MS | 18 Eylül | TRT 1

Baris--------Osimhen--------Yunus

Lemina--------Ilkay--------Torreira

Eren-----Sanchez----Singo-------Sallai

--------------Ugurcan------------------

Osi yoksa evet Barış santrafor olmalı doğru.

Ama İcardi çıkarsa da çıkar. Her zamanki gibi elinden geleni yapar. Elinizden gelse Serdar Dursun muamelesi çekeceksiniz adama.
Clde tek saniye etkili olması mümkün değil şu halde

Elinden de bir şey gelmez doğal olarak üflesen düşüyor

Adamların as sağ bekleri yokmuş.
Inşallah Osimhen iyileşir de BAY solda oynar

Osi yoksa evet Barış santrafor olmalı doğru.

Ama İcardi çıkarsa da çıkar. Her zamanki gibi elinden geleni yapar. Elinizden gelse Serdar Dursun muamelesi çekeceksiniz adama.
Aynen öyle. Dünkü son vuruş bile kalite kokuyodu. Adam etkisiz bile olsa gelince ayağına atıyo. En büyük sorunlarımızdan biri zaten bitiricilik. Bir süredir sürekli oyuncularımızı kötüleyen, herkese çöp çekenler var burda ve sosyal medyada. Artık kötü niyet aramaya başladım.

aslında 3lü gibi oynuyor Frankfurt Theate stoperleşiyor Kristiansen öne çıkıyordu sağ stoperde genç hızlı stoper Collins oynuyor, burda oyunun şifresi sol bek ve stoper Theate'nin üstüne gitmek Abdülkerim gibi gereksiz çıkışlar yapıyor Sane'nin artık kendini göstermesi lazım

Sane normalde şu haliyle bu maçta 11 oynamamalı ama bu maçı Zaha gibi intikam maçı olarak görüp ölümüne oynayacaktır muhtemelen. Milli takım mevzusu bir bakıma iyi oldu.

Icardi bir kere oynamamalı üstüne Sane yardımlı oynamazsa yedek kalsın sonradan girsin bize bu maç birbirine yardım edecek 11 tane aslan lazım.

Bu maca Lemina sart, Singo sart, Baris sart ve Osimhen sart oglu sart.

İnanmayan taraftar, konudan cikmalidir ve geri gelmemelidir.

Tam aksine, bombos kulvar bulacagi mac.

Cezayi kesebilecek 3 isimden biri bizde bu mac ozelinde
Bütün oyuncuların defansif olarak katkı sağlaması gereken bir maç reis. Sane normalde Sara'nın dediği gibi gözleriyle defans yapıyor.
Ama zaten ben ofansif performansı üzerine konuşmuştum. Mevcut haliyle Yunus, Sallai ve BAY kendisinden fersah fersah önde maalesef.

Bütün oyuncuların defansif olarak katkı sağlaması gereken bir maç reis. Sane normalde Sara'nın dediği gibi gözleriyle defans yapıyor.
Ama zaten ben ofansif performansı üzerine konuşmuştum. Mevcut haliyle Yunus, Sallai ve BAY kendisinden fersah fersah önde maalesef.
Bu mac ozelinde yunus yeterli kalmayabilir , sakatligindan oncesi kadar hizli degil topla cunku.

Bay sane ve osi en buyuk silahlar arkasi icin.

Hoca bilir artik, izleyip yasayacagiz.

Günay
Şalai sançez singo jakobs
Toreira lemina sara
Yunus osi barış

Sara teklerse ilkayla,yunus teklerse saneyle değişir

Jölecan
Macar Salamı-Hayvanat-Patron-Yerli Hernandez
Torik-Bay Daşdaş-Beyin
GücükMessi-45cm-Aygır

Geri
Üst Alt