Süleyman Yıldız
Ulubatlı Souness
- 26 Aralık 2010
- 35.884
- 4.410
- 1.788
.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takımın en iyisi niye yedek başlıyor?Sallai mi? Eger onu diyorsan bu mac Sallai yedek baslamali.
Frankfurt macinda sicma potansiyeli yuksek oldugu icin, kendisini abartmaya gerek yok Eyupspor degil rakip. Singo yedek kalamayacagi icin mecbur sag bekte o oynayacak.Takımın en iyisi niye yedek başlıyor?
AZ maçının da en iyisi kendisiydi geçen sezon. Adam Bundesliga'dan geldi. Sanki 3. ligden aldık adamı. Bu seviyelerin topçusu adam zaten.Frankfurt macinda sicma potansiyeli yuksek oldugu icin, kendisini abartmaya gerek yok Eyupspor degil rakip. Singo yedek kalamayacagi icin mecbur sag bekte o oynayacak.
Yetenekleri vasat, zaten ondan dolayi hucumcu olan oyuncu bizde bek oynuyor cunku takimda baska bir yerde oynamasi zor simdilik.AZ maçının da en iyisi kendisiydi geçen sezon. Adam Bundesliga'dan geldi. Sanki 3. ligden aldık adamı. Bu seviyelerin topçusu adam zaten.
Abdülkerim yerine Davi-Singo oynar.Yetenekleri vasat, zaten ondan dolayi hucumcu olan oyuncu bizde bek oynuyor cunku takimda baska bir yerde oynamasi zor simdilik.
Singo'yu Frankfurt macinda yedek mi yapmali Okan Buruk sence?
Ona sifir ihtimal veriyorum.Abdülkerim yerine Davi-Singo oynar.
Sol stoperi boşuna alınmadı. Burda bir renktas vardı. Dedimki aponun önüne oyuncu almaz Okan buruk. O da niye alınmasın diyordu. Alinmaz burası Türkiye. Gerçi Apodan çok oynadığımız oyunda sıkıntı var. Bukadar riskli oynarsan Avrupa takimlari affetmiyorSane bu macta %100 11'de baslayacak. Abdulkerim icinde gecerli bu.
Gerçeklerin birgün ortaya çıkmak gibi bir huyu vardirGerçeklerle yüzleşmek istemiyorum Kemal abi
Puan ya da puanlar istiyorum
Dk 4 poçikerim çıkarken top kaybı yapıyor top ağlarda gol elye wahiavrupa maçlarında gazlanamıyorum, frankfurt favori kendi kendimizi yeriz yine.