⚽ CL 25/26 H:1 | Eintracht Frankfurt 5-1 Galatasaray | MS | 18 Eylül | TRT 1

Frankfurt muhtemel 11

1757928208854.webp

Wahi Singo ile eslestirmek mantikli olur
Eren Doan eslesmesi de mantikli duruyor acikcasi
Baris ve Osimhen Koch ve Theate ikilisinin arkasina atilacak toplarda cok etkili olur iki oyuncu da biraz kazma
Gününde bir Baris bu macta en az iki skorer üretir

Wahi Singo ile eslestirmek mantikli olur
Eren Doan eslesmesi de mantikli duruyor acikcasi
Baris ve Osimhen Koch ve Theate ikilisinin arkasina atilacak toplarda cok etkili olur iki oyuncu da biraz kazma
Gününde bir Baris bu macta en az iki skorer üretir
Asıl Jakobs doanı sahadan siler

Bu arada Frankfurt rotasyon konusunda cok ciddi sikintilar cekiyor. Larsson Leverkusen macinda ufak bir hastalik gecirdigi icin yoktu belki ama Orta saha rotasyonu konusunda cok ama cok ciddi sikinti cekiyorlar. Hafta sonu mesela gecen sezon sonunda kendisine kulüp bulmasi gerektigini söyledikleri Dahoud'u oyuna sokmak zorunda kaldilar. Kristensen de sakatlandi. Larsson bizim mactan önce ne kadar hazirlanabilir o da belli degil. Mac uzun bir süre ortada giderse sonlara dogru Lemina hamlesi cok kritik olabilir.

ayhan akmanın gol attığı ve 1-1 biten hamburger maçı gibi bir sonuç bekliyorum

Tribünde kaç bin Türk olur.

ilkay ve icardi oynamaz herhalde. hoca bunlar hazir degil demis.

ugurcan-singo-apo-sanchez-eren-lemina-sara-torreira-yunus-sane-baris

aslinda sane veya yunus yerine sallai daha adaletli olurdu ama bilemedim

İçimden bir his sanchezin golüyle kazanacağız diyor hayırlsıı..

2-1 1-2 3-2 2-3 gibi skorların dışına çıkmaz

1/2 2/1 kokan bir maç

Sane'nin maçı olacak, açık alan her türlü bulacağını geçiş hücumlarında şov yapacağını düşünüyorum.

Uğurcan
Sallai Sanchez Singo Jakobs
Torreia Lemina
Sane İlkay Barış
Osimhen

1-4 alacağız, birebiri çok güçlü bir hücum hattımız var, yeterince saygı göstermezler kapanmazlarsa geçiş hücumlarında içlerinden geçeriz, savunma da defoları çok baskıyı da kaldıramıyorlar. Üstümüze gelen takımlar atlet oyuncularımızın tadına bakacaktır.​

Bu Frankurt geçen sene Bjk’yi 3-1 yenmesine rağmen öyle eze eze falan oynamamış Bjk’nin baya atağı var direkten döneni var.

Ndourlu İmmobileli kadroyla. Her kontrada can yakmışlar Lazio maçındaki geçişleri yememek lazım

UĞURCAN
SINGO SANCHEZ ABDUL JACOPS
TOREİRA LEMINA
SANE İLKAY BARIŞ
OSHİMEN

Kadro böyle olmalı. Sara ve Yunus yedekten sonra girmeli. Sara ve Yunus 11 oynarsa sıkıntı yaşarız. Yunus kanatta hele asla olmamalı.

Hoca düzgün analiz eder doğru kadroyu seçerse baya eksikleri olan bir takım. Rahat galip geliriz

Uzaktan çok az yokluyoruz, bu maç daha fazla uzaktan denemeliyiz.

Yenilmeyecek takım değil cidden ama biz de hazır mıyız, sanmıyorum.

Hele Osimhen konusu tatsız

Geri
Üst Alt