⚽ CL 25/26 H:1 | Eintracht Frankfurt 5-1 Galatasaray | MS | 18 Eylül | TRT 1

Bu arada fatih hoca olsa 3-1 yada 4-1 alırız derdim ama tam tersi olacağıni düşünüyorum hala.Alanlari iyi kapatıp saçma sapan pres yapmazsak yeneriz ama umarım iyi başlarız

Son düzenleme:
Oyle sacma sapan 10 kisi topa dalip alan birakirsak mac 3 4lere gider frankfurt lehibe, ama kontrollu az defansif oynarsak maci aliriz

Bu arada fatih hoca olsa 3-1 yada 4-1 alırız derdim ama tam tersi olacağıni düşünüyorum hala.Alanlari iyi kapatıp saçma sapan pres yapmazsak yeneriz ama umarım iyi başlarız dediğim gibi
Pres yapmalıyız ancak doğru noktada doğru isimlere. Oyunu stoperlerin arasına giren 6 no ile kuruyorlar. O adama ve çevresine pres yapıp kapatırsak oyun üstünlüğünü ele alabiliriz. Kanatlara açılıp orta sahada verkaçlar ile hızlı hücum ediyolar. Sağ kanatları birebirde etkili rakibi sola çekip sağ kanattaki oyuncuları ile gol buluyolar. Bunada dikkat etmek lazım. Farklı bir kontra anlayışları var. Defansa çekilince de 3-5-2 ye dönüyolar hemen. Bizim topları iyi kullanmamız lazım. Bı şekilde kolayca kontra yakalarız savunmaları iyi değil. Yani presi doğru yaparsak hata yapmaya müsaitler. Duran toplarda iyi değil savunmaları. Ayrıca kontra yiyolar. Bunları değerlendirirsek zaten kolay maç olur. Ama saçma sapan bir oyun tercihi yaparsak bir anda 2-0 3-0 olur.

takımın ne kadar hazır olup olmadığının net sonucunu alacağımız maç. insallah her sey istediğimiz düzeydedir de güzel bir maç izleyelim. kazanalım kaybedelim mühim değil ama hakkını verelim şu cl inin.

-----------------------Uğurcan------------------------
-Sallai-------Singo-------------Sanchez---------Eren-
-------------Torreira------------Lemina----------------
-Sane-----------------İlkay----------------------Yunus-
-----------------------Barış------------------------------

Bu 11 ile başlayıp 45 sonrası Osimhen eğer oynayacak durumdaysa onu sahaya sürmeliyiz.

Barış sağ kanata geçer, Osimhen öne Yunus-İlkay ve Sane'den kötü oynayan çıkar.

......................................UĞURCAN.......................................
............SINGO.............SANCHEZ...........APO......................
SALLAI..............TORREIRA..........LEMINA.............EREN
.................YUNUS...........BARIS...........SANE...................

ilk yarıdan geri düşersek Osi girer yapacak bişi yok . riske girip sezonu kaybetmeyelim sonra

-----------------------Günay------------------------
-Sallai-------Singo-------------Sanchez---------Jacobs-
-------------Torreira------------İlkay----------------
-Sane/Yunus-----------------Sara----------------------Eren-
-----------------------Barış------------------------------

Bu şekil çıkarsak puanla döneriz. Hem frankfurt temposuna fiziğine yaklaşmış oluruz hem de teknik olarak onlardan bir tık yukarı da kalırız.

Geri
Üst Alt