Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şu şekil düşünüyoruz maçı
alaka nedir?Sen git Konya maçını düşün
Frankfurt Konya'ya benzemez dostumalaka nedir?
sana git nurnberg macini dusun dedik mi hic ayip olmuyor muFrankfurt Konya'ya benzemez dostum
uA Avrupa
Batshuayinin golu var mi reisGalibiyet sürpriz olur.
Kulübeden çıkamaz be başkan; çok zor.Batshuayinin golu var mi reis
Kes sesini Kemal!Frankfurt Konya'ya benzemez dostum
uA Avrupa
Senin kasabanin ismini unutmasaydim cevabini alirdin !!!sana git nurnberg macini dusun dedik mi hic ayip olmuyor mu
Pres yapmalıyız ancak doğru noktada doğru isimlere. Oyunu stoperlerin arasına giren 6 no ile kuruyorlar. O adama ve çevresine pres yapıp kapatırsak oyun üstünlüğünü ele alabiliriz. Kanatlara açılıp orta sahada verkaçlar ile hızlı hücum ediyolar. Sağ kanatları birebirde etkili rakibi sola çekip sağ kanattaki oyuncuları ile gol buluyolar. Bunada dikkat etmek lazım. Farklı bir kontra anlayışları var. Defansa çekilince de 3-5-2 ye dönüyolar hemen. Bizim topları iyi kullanmamız lazım. Bı şekilde kolayca kontra yakalarız savunmaları iyi değil. Yani presi doğru yaparsak hata yapmaya müsaitler. Duran toplarda iyi değil savunmaları. Ayrıca kontra yiyolar. Bunları değerlendirirsek zaten kolay maç olur. Ama saçma sapan bir oyun tercihi yaparsak bir anda 2-0 3-0 olur.Bu arada fatih hoca olsa 3-1 yada 4-1 alırız derdim ama tam tersi olacağıni düşünüyorum hala.Alanlari iyi kapatıp saçma sapan pres yapmazsak yeneriz ama umarım iyi başlarız dediğim gibi
aarhus namideger anusSenin kasabanin ismini unutmasaydim cevabini alirdin !!!