⚽ CL 25/26 H:1 | Eintracht Frankfurt 5-1 Galatasaray | MS | 18 Eylül | TRT 1

Azerbaycan, Belçika, Ukrayna, Yuannistan, Norveç ligi takımları çok mu iyi. 300-500 bin eurolara oynayan oyuncularla takım halinde başarı yakalıyorlar. Bizde rahat düzen çıksın bi yıldız maç alsın düzeniyle rezil olup gelıyoruz. Teknik ekibin kadar takımsın.
galatasaray market degerı 296 m lıgın en kotu takımı kasımpaşa 18 m azerbaycan karabağ 24 m karven 2 m makası goruyormusun ? osımhenın maaşıyla kasımpaşa yı alabılıyorsun

Begenilmeyen sallai yine en hatasiz oyuncumuzdu. Bence sallaiyi hic bozmaya gerek yok orda. Eren sallaiyin yarisini oynasa bukadari olmazdi bugün. Canin golündede gec kaliyor hamle yapmakla sol tarafta. Ya toparlayacak yada jacobsa sans vermek lazim. Eren kötü oyuncu degil ama son zamanlarda cok geri geri giderek oynuyor rakibin üstüne gelmesine izin veriyor. Hamle yapacaksin ki rakibi durdurucan bunu jacobs bu aralar daha iyi yapiyor bu yüzen birazda o oynamali.

hocam yazıdıgmı okumuyormusun adamların lıgınde ki makasın durumune boyutu ne ? karabağ oyuncusu 300 e oynuyorda rakıp takım oyuncusu sogan ekmegemı oynuyor ? sınırımden onumu goremıyorum banlatmakmı ıstıyorsun benı tutturmussun felance lıg aç azerbaycan lıgıne bak değerlerıne osımhenın maaşıyla 2 takım kurarsın super lıgde hangı lıge var kaç tane var böyle fark
Ne alakası varya boş bahaneler bunlar. Barcelona ile Levante arasında az mı fark var. Lig kalitesi düşükmüş. Sanki bjk yi feneri falan eze eze yeniyorsun çoğu maç ıkınarak galibiyetle geçiyor. Oyuncu grubu mutlu olsun diye takılan bi teknik ekip var. Teknik ekibin kadar takımsın. Bitik Mourinho nun feneri bile Avrupa da dağılarak yenilmiyor. Bizimkisi sürekli 4-5 yiyor. Tek problem var Teknik ekip gerisi bahane.

Begenilmeyen sallai yine en hatasiz oyuncumuzdu. Bence sallaiyi hic bozmaya gerek yok orda. Eren sallaiyin yarisini oynasa bukadari olmazdi bugün. Canin golündede gec kaliyor hamle yapmakla sol tarafta. Ya toparlayacak yada jacobsa sans vermek lazim. Eren kötü oyuncu degil ama son zamanlarda cok geri geri giderek oynuyor rakibin üstüne gelmesine izin veriyor. Hamle yapacaksin ki rakibi durdurucan bunu jacobs bu aralar daha iyi yapiyor bu yüzen birazda o oynamali.
Bu eren niye bu kadar övüldü forumda ben çözemedimdi ,kaçak dövüştüm bende
Yakup sakatlanmadıkça bek odur net
Cl de hebele gübele ileri çıkmadıkça abdül gayet yeterli bir stoperdir nokta
50 metreyi kolturacak adam değil ,kafasına vur deibling yapma de oturt yerine
Yav cl kadro denecek yermi offf kafayı yicem

İş bitiremeyen takımın işi biter, net.

Barışın kaçırdığı topu ben gol yapardım, gol yapamasam dahi kaleye tuttururdum, üstelik sağ ayak, Allah'ım deliricem!

Nerden nereye geldik.
Golü yapsak 2-0 olmuş, rakibin ümidi kırılmış, bizim şevk artmış vs... olacak.
Futbol anlar oyunu ve o anları değerlendiremedikten sonra, sonuç böyle hüsran oluyor.

galatasaray market degerı 296 m lıgın en kotu takımı kasımpaşa 18 m azerbaycan karabağ 24 m karven 2 m makası goruyormusun ? osımhenın maaşıyla kasımpaşa yı alabılıyorsun
O zaman alma Osimhen. Cicaldau Morutan al. Bunlar saçma bahane görürsün Liverpool maçına nasıl odaklanıyorlar oynuyorlar. Sonuçts yine yenilir ama ince detaylardan teknik ekip yetersizliğinden olur. Bu takım Elsborg dan Kiev den 3 er gol yedi sorunu bahaneye çevirmeyelim.

Maçı burada kaybettik. Şampiyonlar Ligi seviyesinde şunu stadın dışına vuruyorsan...

1000010392.webp

Bu eren niye bu kadar övüldü forumda ben çözemedimdi ,kaçak dövüştüm bende
Yakup sakatlanmadıkça bek odur net
Cl de hebele gübele ileri çıkmadıkça abdül gayet yeterli bir stoperdir nokta
50 metreyi kolturacak adam değil ,kafasına vur deibling yapma de oturt yerine
Yav cl kadro denecek yermi offf kafayı yicem
erende oynadimi oynuyor okadar kötü degil ama son zamandir cok saklanarak oynuyor. Istedigi zaman sert ve hamleli oyuncu olabiliyor. Son zaman niye kacmmak oynuyor anlamis degilim.

erende oynadimi oynuyor okadar kötü degil ama son zamandir cok saklanarak oynuyor. Istedigi zaman sert ve hamleli oyuncu olabiliyor. Son zaman niye kacmmak oynuyor anlamis degilim.
Cl için yedek beklemeliydi ,mt dışında bu düzeyde maçı yok ,bizim ligi baz almayın abi ,yoksa 11 türk oynatsak yine zorlarız

CL'de dengeli 11 çıkmalı.

Günay
Singo Sanchez Abdulkerim
Sallai Torreira Lemina Sara Jakobs
Osimhen Barış
Maç içinde dörtlüye de döner. Barış kanada geçebilir. Savunma sağlam durabiliriz. Bir şekilde gol atarız zaten. Şişir topu Osimhen Barış yoktan gol var eder. Sara'nın duran topları var.

BAcaklarını o kadar açması bile hata.

Gelişmiyorda bazı konularda.
O vuruşu yaparken nabız 120 filan da atmıyor. Ciddi ciddi 2dk filan dinlendi baraj kuruldu filan, sonra ayağına geldi top uzak direğe plaseyi bırak be adam. Ne diye stadın dışına atıyorsun topu. Ziraat maçında olsa anlarım da, bu seviyede olacak iş değil.

Hala barış diyen var adam haklıydı 40 m bunun gibi becerisi sıfır olan adamı satmazsan olacağı bu adama 10m maaş vermişler bi daha oynar mı sende? Nevri döndü çocuğun.. o kadar etmediğini oda biliyor..

Geri
Üst Alt