⚽ CL 25/26 H:1 | Eintracht Frankfurt 5-1 Galatasaray | MS | 18 Eylül | TRT 1

Bu maç sadece Okan hocaya yazar. Yok efendim Barış atsaydı, yok Davinson hata yapmasaydı işini geçiniz. Bu takım 1-1 olduğunda nasıl bir anda donuna yapmış çocuk moduna girdi sahada ? bunun sorumlusu kim ? Kaç tane yorumcu maçtan önce Singo-Sanchez riskinden bahsetti. Sanchez'in sol stopere geçince nasıl sıçtığını bilmeyen yoktur herhalde. Singoyu madem hedef şampiyonlar ligi maçlarından biri olan maça 11 başlatacaktın neden 2 hafta kulübede oturttun ? Bu takım neden geriye düştüğü maçlarda kafası kesilmiş tavuk gibi takılıyor sahada 3 senedir ? Osimhen şapkadan tavşan çıkaracak, Yunus anormal bişey yapacak, Torreira 30 metreden şut atıp gol atacakta bizde maç kazanıcaz. Geçen senenin başından beri gönderilmesi gerektiğini düşünüyorum isteyen tüm yorumlarıma bakabilir. Bu adam gerçekten vasat bir yerel lig hocası. Süperligin berbat olması, fenerbahçenin her sene kendi ayağına sıkması falan Okan Buruğ'u iyi bir hoca asla yapmıyor. Soruyorum size; bir Avrupa maçı var mı? sonrasında "Okan Buruk rakibi iyi analiz etmiş ona göre bir taktik hazırlamış ve o sayede kazandık" diyebileceğimiz ? hep star oyuncuların anormal performansını bekliyoruz birşeyler başarmak için. Haftaya isterse Liverpool u yensin fikrim bir gram değişmeyecek. Hoş 5 ten aşağı yersek başarılı derim bu arada. Bu adamın düzgün bir planı yok. eğer oyuncularımız çok iyi günündeyse ve rakibin kötü bir gününü yakalamışsak kazanıyoruz. Ayrıca takım mental anlamda cidden çok zayıf duruyor. Dün gece 2 gol yiyince yaşanan mental/motivasyon olarak düşmenin tek sebebi Okan Buruk'tur. 5-1 yenildiğimiz maçta "rakip çok iyi oynadı" bile diyemiyoruz. Yazık gerçekten yazık, haracanan boşa giden paralara ve umutlarımıza...

Okan hoca dışında suçlu olarak ortaya atabileceğimiz bir kişiyi bile bulamıyorum. Şu defansta pas yaparak çıkma huyu beni artık çıldırtacak seviyeye geldi. Guardiola mısın sen habire defanstan oyun kurmaya çalışıyorsun? Attığın gol uzun top ile başlamış, kontra ile pozisyonlar bulabiliyorsun, 36 milyonluk bir kova varken kalende adamın 2 metre önünde paslaşarak gereksiz risk alıyorsun.

Avrupa'da bu takımı yönetebilecek kişi kesinlikle Okan Buruk değil. Kaldı ki hakemin yönetiminde en ufak kusur görmedim. Bu şartlar altında çıkıp hakem falan diye ağlarsan, milletin ağzına sakız edersin bizi, dönüp hakem olmayınca Galatasaray bu hale geliyor diye dalga geçerler. Yere yatan kalkmıyor. Barış efendi suratına el çarptı diye rahat 3 dakika yerde yattı. Yeter arkadaş, adam gibi top oynayıp Avrupa seviyesine çıkaracaksanız çıkarın bu takımı, yapamıyorsanız da kalkın gidin bizi kanser etmeyin.

Transfer döneminde tüm takımı boşaltıp, yedek transferi yapmayıp, son gün Uğurcan'ı alıp, kurtarıcı olarak oyuna Ahmed Kutucu'nun girmesine sebep olan yönetim ve teknik direktörlerimize Allah'tan akıl ve fikir dilemek dışında elimden hiçbir şey gelmiyor.

Bezdirdiniz lan insanı yeter.

Okan hoca dışında suçlu olarak ortaya atabileceğimiz bir kişiyi bile bulamıyorum. Şu defansta pas yaparak çıkma huyu beni artık çıldırtacak seviyeye geldi. Guardiola mısın sen habire defanstan oyun kurmaya çalışıyorsun? Attığın gol uzun top ile başlamış, kontra ile pozisyonlar bulabiliyorsun, 36 milyonluk bir kova varken kalende adamın 2 metre önünde paslaşarak gereksiz risk alıyorsun.

Avrupa'da bu takımı yönetebilecek kişi kesinlikle Okan Buruk değil. Kaldı ki hakemin yönetiminde en ufak kusur görmedim. Bu şartlar altında çıkıp hakem falan diye ağlarsan, milletin ağzına sakız edersin bizi, dönüp hakem olmayınca Galatasaray bu hale geliyor diye dalga geçerler. Yere yatan kalkmıyor. Barış efendi suratına el çarptı diye rahat 3 dakika yerde yattı. Yeter arkadaş, adam gibi top oynayıp Avrupa seviyesine çıkaracaksanız çıkarın bu takımı, yapamıyorsanız da kalkın gidin bizi kanser etmeyin.

Transfer döneminde tüm takımı boşaltıp, yedek transferi yapmayıp, son gün Uğurcan'ı alıp, kurtarıcı olarak oyuna Ahmed Kutucu'nun girmesine sebep olan yönetim ve teknik direktörlerimize Allah'tan akıl ve fikir dilemek dışında elimden hiçbir şey gelmiyor.

Bezdirdiniz lan insanı yeter.
Avrupa'da yönetecek kişi Okan Buruk değil, lig zaten o kadar kalitesiz ki şu takımı herhangi bir 11 çıkarıp sahaya rastgele salsan, %80 şampiyon olur. Onunla övünmenin de kimseye faydası yok. Kalk git bu takımdan yeter bıktırdın.

Galatasaraylıyız işimizin başındayız!

1 günde adam satmayız
1 gün

G1KCpp9W4AAPtHj

ulan bide montlarınızı ceketlerinizi kaptırmışsınız
rezil ettiniz bizi rezil

Torreira napıyor cidden çözemedim. Maçı izlerken de sordum iki tane önliberomuz var Lemina ike Torreira orası kuvvetli olsun diye beraber oynuyor Can bu pozisyonda bu kadar rahat vuracaksa neden 2 savunmacı ile oynanıyor.

Yayda geleni takip etse gam yemicem yaydakilere de hiç bakmıyor.

Geri
Üst Alt