Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.850
- 18.946
- 1.188
Okan hoca istifa, baska care yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Avrupa'da yönetecek kişi Okan Buruk değil, lig zaten o kadar kalitesiz ki şu takımı herhangi bir 11 çıkarıp sahaya rastgele salsan, %80 şampiyon olur. Onunla övünmenin de kimseye faydası yok. Kalk git bu takımdan yeter bıktırdın.Okan hoca dışında suçlu olarak ortaya atabileceğimiz bir kişiyi bile bulamıyorum. Şu defansta pas yaparak çıkma huyu beni artık çıldırtacak seviyeye geldi. Guardiola mısın sen habire defanstan oyun kurmaya çalışıyorsun? Attığın gol uzun top ile başlamış, kontra ile pozisyonlar bulabiliyorsun, 36 milyonluk bir kova varken kalende adamın 2 metre önünde paslaşarak gereksiz risk alıyorsun.
Avrupa'da bu takımı yönetebilecek kişi kesinlikle Okan Buruk değil. Kaldı ki hakemin yönetiminde en ufak kusur görmedim. Bu şartlar altında çıkıp hakem falan diye ağlarsan, milletin ağzına sakız edersin bizi, dönüp hakem olmayınca Galatasaray bu hale geliyor diye dalga geçerler. Yere yatan kalkmıyor. Barış efendi suratına el çarptı diye rahat 3 dakika yerde yattı. Yeter arkadaş, adam gibi top oynayıp Avrupa seviyesine çıkaracaksanız çıkarın bu takımı, yapamıyorsanız da kalkın gidin bizi kanser etmeyin.
Transfer döneminde tüm takımı boşaltıp, yedek transferi yapmayıp, son gün Uğurcan'ı alıp, kurtarıcı olarak oyuna Ahmed Kutucu'nun girmesine sebep olan yönetim ve teknik direktörlerimize Allah'tan akıl ve fikir dilemek dışında elimden hiçbir şey gelmiyor.
Bezdirdiniz lan insanı yeter.
rezil olmazdık takım mücadele ederdik en azından.Ne yani rdas bu 11 ile çıksaydık puan mı alacağımızı düşünüyordun acik açık?
fabrikaya gitmedim izin aldım utanç duyuyorum
sebephocani istifaya davet et
1 günde adam satmayızsana bu utanci duyuran sebeb o
zaten gesemde her yıl avrupada final oynamasıyla bilinir
İçerdeki Konya maçında kulübeye domuz kafası atıcam.
Böyle bir gece olmaz olsun.