⚽ CL 25/26 H:1 | Eintracht Frankfurt 5-1 Galatasaray | MS | 18 Eylül | TRT 1

Ayrıca Okan Hoca'da inat etmeyecek ve gerçekten Avrupada vizyon katacak yardımcı hoca/hocaları yanına alacak.Almalı almak zorunda.

2 senedir avrupadan eleten adamla geçen maç kazayla asist yaptı diye yaz boyu kadroda düşünülmeyen adamla cl oynuyoruz sol stopere gerek yok denilip sol stopere orada eli ayağına dolaşan adamı oynatıyorlar maçtan sonra pastacılar simitçiler firarda, konuşan tek adam da fix aynı şeyleri söylüyor yok bayern maçı yok sorumluluk benim hee dün eksik kalmış lafı cl galibiyeti istiyorsanız city veya reali tutun dememiş

Okan Buruk'un üstüne Fatih Terim'i Sportif Direktör gibi getirmek bu mental kırılmayı onarır mı sence. Okan Hoca karakter olarak çok kaldıramadı bu Avrupa işini gibi. Travmadan dönmek zor.

Bilemiyorum

Kendisine bir tehdit olarak gördügü icin baski da olusabilir

Mesela erden timur yöneticiyken man united deplasmani öncesi ucak ta bile bir hazirlik yapmisti oyunculari motive etmek icin

Bunlar cok ufak detaylar ama bu tarz maclarda özgüven icin önemli

Bu tarz bir yönetici eksikligi de var

Bilemiyorum

Kendisine bir tehdit olarak gördügü icin baski da olusabilir

Mesela erden timur yöneticiyken man united deplasmani öncesi ucak ta bile bir hazirlik yapmisti oyunculari motive etmek icin

Bunlar cok ufak detaylar ama bu tarz maclarda özgüven icin önemli

Bu tarz bir yönetici eksikligi de var
%100 keşke Erden Timur olsa ama olmayacak gibi. Okan Buruk kendi eliyle kocaman bir travma yarattı. Yarın içeride Liverpool'dan puan alsak, veya iyi oynayıp 1 farkla kaybetsek o maçın övgüsüne kapılıp kalan 6 maçı kötü götürmemiz olası. Bu iş kısır döngüye girdi. Genel olarak karakteri kaldıramadı Avrupa baskısını.

Okan Buruk'un üstüne Fatih Terim'i Sportif Direktör gibi getirmek bu mental kırılmayı onarır mı sence. Okan Hoca karakter olarak çok kaldıramadı bu Avrupa işini gibi. Travmadan dönmek zor.

Terim başkanlarla çalışamıyorken t.direktörlemi çalışacak.

Karışmadan durur mu?
Terimin mentalide güçlü değil zaten. Her sene aynı şeyleri yapıp 10 maç ceza alıyordu. Ekibi zaten aşırı kötü. Ligde bile yetersiz ekibi var.

Aklım hala o BAY'ın pozisyonunda kaldı. Ulan o topu tribüne yolla sonra da Osimhen şu kadar alıyor vs de. Osimhen o pozisyonlarda kaleciyi içeriye soktuğu için Osimhen oluyor. Orda golü atsa net maçın fişini çekmiştik.

Skor dehset verici ama gecen sezonu da 5 yiyerek acmistik ama sonra toparladik. Gerci Osi gelmisti. Bakalim geri gelince yine toparlanacak miyiz? Mauro Galatasaray'i bu kadar seviyorsa bu aralar ask adamligini birakip gorev adamligina soyunmali.

Bir not ta Okan'in 300 milyonluk kadroyu kolej takimi gibi degil profesyonel futbol takimingibi yonetmesi gerektigini anlamasi gerektigidir. Fazla rehavete kapildi ve hatta arabesklesmeye basladi. Kendine ceki duzen versin. Bu mac kaza oldu deyip ayagini yere saglam bassin herkes.

Bizim topçuların dün derdi neydi acaba. Yani ligdeki Eyüp maçı kadar koşup ikili mücadeleye girmediler. CL maçı oynuyorsun ama sanki zorla maça çıkmış gibilerdi ve hal ve hareketleri de sarhoş gibiydi yani. Hadi ligde yüzde 60'ımızla oynasak da yetiyor diyorduk da bu görüntü skordan daha tehlikeliydi takım ve hoca adına. Hayatımda ilk defa CL'de isteksiz oynayan takım görüyorum.

Aklım hala o BAY'ın pozisyonunda kaldı. Ulan o topu tribüne yolla sonra da Osimhen şu kadar alıyor vs de. Osimhen o pozisyonlarda kaleciyi içeriye soktuğu için Osimhen oluyor. Orda golü atsa net maçın fişini çekmiştik.
2-1 olacaktı 3 dakika sonra 2-2 olurdu 4-2 kaybederdik en kötü.

Çok komik bir mağlubiyet aldık.

Maçın özetini izlerken kahkaha attım.

Fifa'daki bug gollerden 3 tanesini yedik, 1 tanesini de Uğurcan çıkarmış. 4 tane kendi kalemize golümüz oluyormuş neredeyse.

Yediğimiz 1. golde top kaleye gitmiyor, Sanchez'e çarptı gol. Bu en büyük talihsizlik zaten

Çok komik bir mağlubiyet aldık.

Maçın özetini izlerken kahkaha attım.

Fifa'daki bug gollerden 3 tanesini yedik, 1 tanesini de Uğurcan çıkarmış. 4 tane kendi kalemize golümüz oluyormuş neredeyse.

Yediğimiz 1. golde top kaleye gitmiyor, Sanchez'e çarptı gol. Bu en büyük talihsizlik zaten

Tahrik etme Orkun bey

Başlığı nasıl görmeyiz yav, sinirlerim zıplayi.

Geri
Üst Alt