⚽ CL 25/26 H:1 | Eintracht Frankfurt 5-1 Galatasaray | MS | 18 Eylül | TRT 1

Hiçbir şey olmamış gibi hayata devam ediyoruz. Bu böyle olmamalı.

Bi aksiyon almalı kulüp. Bu hoca değişikliği olmak zorunda değil.

Hoca değişikliği riskli bi hamledir. Gelen hocayla da benzer şeyler yaşanırsa o zaman yönetim gider. O yüzden son raddeye kadar yönetimler hocayı kovmayı tercih etmez zira yönetimin bariyeridir hocalar.

Ya ne taktigi ne diyor bu herif, takimi 0 futbol ile 5 gol atmis futbol mucizesi yasanmis taktik diyor. Normal sartlarda bu mac 0-4 falan bitmesi lazim Baris o golu atsa, ya da hakem 1-1 iken golumuzu iptal etmese. Kendi kalemize 3 gol attigimiz macta boyle salak salak cikip milleti konusturuyoruz. Bu mac 10 kez oynansa biz 7-8 kez kazaniriz, oyle bir takimdan 5 yedik. Resmen akil tutulmasi yasadi bazi oyuncular sahada.

Bu mental sorunu ve ozguven durumunu, rakip biraz direnc gosterdiginde vazgecmeyi asmamiz gerekiyor. Turkiye'de ezip geciyoruz, heralde Avrupa'da da bunu yapacagimizi dusunen oyuncular biraz kendine gelmeli. Cocuk oyuncagi degil bu, adam gibi antremaninizi yapin fit olun denmesi lazim.

Bu mac net Yunus, Baris ve Sanchez'e yazar. Ucu birlik oldu bize 5 yedirdi. Kabul edip, uyarilip, Liverpool macina baska bir mental yapi ile cikmamiz gerekiyor. Bu gerzek TD'lerin de bos bos muhabbetlerini dinlememekte fayda var, bir bok yapmayan takimi ile ilgili taktik falan diyor gerzek ya..

Sonunda yenilgimizin sebebini bulabildim.

Bu takım ligte o kadar rahat zorlanmadan maç kazanıyor ki bunu alışkanlık haline getiriyor. Geriye düşmüyor ve dişli bir rakibin organize ataklarina maruz kalmiyoruz.
Avrupada ortalama bir takim gelip 2 tane atinca takim cidden öz güvenini kaybediyor. Tam tersi olması gerekir ama maalesef değil. Büyük takimlara karşı oynadiğımizda oyuncu bastan yenilenilriz bilinciyle çıkıyor yaşanılan hüsranın boyutu da daha az oluyor.

Sonuç olarak yıldız oyunculari toplamak yetmiyor, onları her daim savaşa hazirlamalısınız. Ligimiz biraz daha sert olsa ve maç trafiğimiz daha sık olsa iyi olurdu bòyle form tutmak için süre yetersiz kalıyor.

Kopenhag bile Leverkusen'i ne hale getirmis, utanmaz herifler... Frankfurttan 5 gol yediler yaziklar olsun size

CL'de ilk önce gol yemeyeceksin, bunun en iyi dersini Lucescu vermisti zamaninda

Torreira napıyor cidden çözemedim. Maçı izlerken de sordum iki tane önliberomuz var Lemina ike Torreira orası kuvvetli olsun diye beraber oynuyor Can bu pozisyonda bu kadar rahat vuracaksa neden 2 savunmacı ile oynanıyor.

Yayda geleni takip etse gam yemicem yaydakilere de hiç bakmıyor.

mac analizinde konusacaklardir... torreira orada niye geriye kosup alani kapatmiyor?

Kopenhag bile Leverkusen'i ne hale getirmis, utanmaz herifler... Frankfurttan 5 gol yediler yaziklar olsun size

CL'de ilk önce gol yemeyeceksin, bunun en iyi dersini Lucescu vermisti zamaninda
Kopenhag bile derken?

2 sene önce adamlar son hafta bizi yenip CL'den eledi ve kendileri gruptan çıktı.

Biz olsak formsuz Leverkusen'dan minimum 5 yerdik herhalde dün.

mac analizinde konusacaklardir... torreira orada niye geriye kosup alani kapatmiyor?
Ben söyliyim sebebini. 2 ihtimal var. Birincisi Toreira'ya başka birini marke etme görevi verildi. Cna başka adama verildi ama o adam Can'ı kaçırdı.
İkinci ve bana göre yüksek ihtimal sebep
Şöyle olmalı. Teknik direktör Terim yada disiplinli biri olsa naapardı biliyomusun Toreira'ya. O Toreira korkudan bu hareketi yapamazdı. Disiplin... Büyük sorun disiplin. İşin teknik taktik kısmından bağımsız buda çok önemli bir sorun..

Hanslarin gollerini de biz attik. Su mac en kotu berabere bitmeliydi. Okan'i yenilen gollwrden degil 45. Dakikada maci salmis olmasindan dolayi elestirelim.

Kilit abi dersimizi aldık bitti

Bir dahaki alınacak derslerde görüşmek üzere

Harbi şu konu kilitlense mi
Gördükçe kan beynime sıçrıyor benim

Geri
Üst Alt