⚽ CL 25/26 H:1 | Eintracht Frankfurt 5-1 Galatasaray | MS | 18 Eylül | TRT 1

Unutmak istiyorum bu maçı.

İyi başla yeneceğiz diye umutlan 35 sonrası kabul günü gibi buyur et.

Hayır rakibin 3 pozisyonu var 5 gol yedik.

4 golden ikisi bilardo gibi çarparak girmiş, üçünde bariz bireysek hata yanlış pas,düşme vs gibi sakatlık var.

Böyle bir defansif kurgu ve acemilik olmaz.

Kalan maçlar için de umut kıran bir maç oldu.

Fikstürdeki belkide alma ihtimalimiz en yüksek maçta 5 gol yiyoruz, bravo hocam

Liverpool'dan 8 yiyen Ertuğrul Sağlam çaresizliğinin nasıl bir his olduğunu bize de tattırdığın için teşekkürler Galatasaray!

Barış cidden rezalet oynamadı mı? Hani rezaletin de ötesinde eski Barış gibi de değildi. Uzun top atılıyor, en yakın oyuncu Barış mesela ama hareketlenmiyordu bile. Eski o ne olursa olsun her türlü kafa topuna çıkıcam veya hadi çıkamadım topun indiği yere çok dezavantajlı olmama rağmen yaldır yaldır koşup rakibi zora sokacağım kafasında hiç değildi. Zoraki koşuyordu sanki. Hani ben mi yanlış izlenim edindim. Cidden önyargılı yazmamaya çalışıyorum, hatalı olan ben olabilirim.
İlk yarı böyleydi ama ikinci yarı hic yoktu hatta ben ona aşırı çıldırdım 50 55de başladı

Kondisyonu geriye gitmiş bence

Okan buruk adet haline getirdi artık, her sezon 4-5 yediğimiz birkaç maç oluyor. Hepsi de aynı senaryo, geriye düşünce takım dağılıyor orta sahayı boşaltıyor maç 4-5 oluyor. 3-1 yenil 3-2 yenil frankfurt'a ama dağılmasın şu takım artık her geriye düştüğünde

Dün rüyamda şu şekil röportaj verdim, şandelli mandelli, akıl sağlığımızdan önemli değil dostlar, bence unutalım gitsin

24 saat sonrasi sinirim dindi gibi alışmada var bünyede tabi.

O kesin dogru ancak furbolcular da seviyesini anlamistir artik. Ozelinde BAY ve Yunus seviyelerini gordu. Isin kotu tarafi maas skalasi uzaya cikti. Bu seneki basarisizligin ardindan ekonomik cokus de gelecek. Acik soyluyorum bu moral bozuklugu ligi de vermemize sebep olabilir. Eger ligi de kaybedersek feda sezonlari baslar.
Ligin bir önemi yok, kültürümüz gidiyor bu maç normal bir maç değil bir sonuç düzeltmek yıllar alacak

Bu rezaleti unutmamak daha iyi degil mi heis yeterince şeyi unuttuk halı altına süpürdük 3 sene içerisinde.
bir yara kabuk bağlamadan
yeni yaralar açılıyor
unutmak kolay değil
ama iyi geliyor

yara bandı ile
hançer yarası kapanmaz
bu buruk halimiz
nokta nokta düzelmez

Savunma futbolunu bilmediğimiz sürece bizden avrupada hiç bir şey olmaz. Oysa ki topun arkasına geçip savunma yapmak futbolda en kolay şeydir bunu avrupada ki her takım yapabiliyor birtek biz yapamiyoruz

Oyuncu kalitesi anlamında 36 takım arasında 20. falan olabiliriz belki. Mental olarak net biçimde 36. çünkü bizim kadar kırılgan takım yok. Fiziksel olarak yine 30'dan gerideyizdir.

Geri
Üst Alt