⚽ CL 25/26 H:1 | Eintracht Frankfurt 5-1 Galatasaray | MS | 18 Eylül | TRT 1

Şu pankart yapılıp Konyaspor maçında hocaya gösterilmeli.
G1YPttHWwAAklHa

union berlin hiçbirşey yapmayarak sadece adam gibi kafası çalışan normal bir insan gibi sadece topun arkasına geçerek ve 4 tane çakmış ŞL liderine acımadan

Be hayatım da böyle cenabet olduğumuz bir maç hatırlamıyorum.
Çok bastırıp gol atamadigimiz Çok maç olmuştur ama böyle 3 kendi kalene 1 tanede Sara'nin hatası ile 4 bedava gol yedik...

Şu adam bizim maç öncesi katıldığı her programda bu duruma parmak bastı. Union maçıda ortada

bir YouTube yorumcusunun yaptığı tespitleri senelik 200-300 milyon tl maaş alan Galatasaray teknik heyeti yapamıyor

Yunus ve Barış'ın ağzımıza etmesi, teknik heyetin salak saçma müdahaleleri. Aklıma geldikçe çıldırıyorum.

45 de gol yeriz dedim ama 3.golu ben bile tahmin etmedim

Ilkyari bitti diye kapattım

Yunusla barışı oyundan alıp

Apokerim sol stopere
Jakobs solbeke

Sallai sağ kanat
Eren sol ön yapsa yine farkederdi biseyler
Maça o şekilde başlaması gerektiğini maç öncesi yazdım burada ukala ukala popo kalkıklığı ile abuk subuk yanıtlar verdiler.

Hatta o maçta torreira hiçbir işe yaramaz Kaan sara İlkay ve torreira dan daha fazla faydalı olur uzun top oynadıkları için, Günay ile başlamalı dedim defans uyumu için Uğurcan dan iyi kaleci olduğu için değil dedim. Kanatlar Sallai eren olmalı dedim kanat oyuncularının geriye dönmesi fazlası ile yeterli frankfurt maçına dedim. Ama maalesef Okan buruk, Sinan yılmazı geçtim benim kadar bile maçı incelememiş.

Geri
Üst Alt