⚽ CL 25/26 H:1 | Eintracht Frankfurt 5-1 Galatasaray | MS | 18 Eylül | TRT 1

Topçuların poposunu kaldıran düzen bunun nedeni, kök sebebi de hoca

Yediğimiz 2. Gole baktım bir daha baktım Can o golü antrenmanda atmamıştır. Defansı önde kuruyorsun ama geçişte alan paylaşımı ve markajı hakkıyla yapamıyorsun, bunu göremiyorsun ve defansı önde kurmaya devam ediyorsun. Aynı şeyler yaparak farklı sonuçlar beklemek, bilemedim..

döndürmeyelim..

aman aman.. amaaaann...

Yeaaahh(tribün sesleri)

Olacak iş değil.

6-1

biz spikerlerin deyimiyle " olacak iş değil." takımıyız.

Son düzenleme:
Keşke fener de UCL yapsaydı.
Hem aynı oranda yıpranırlardı hem de onların altında kalmayalım diye eksik kadro ile başlamazdık

Yediğimiz 2. Gole baktım bir daha baktım Can o golü antrenmanda atmamıştır. Defansı önde kuruyorsun ama geçişte alan paylaşımı ve markajı hakkıyla yapamıyorsun, bunu göremiyorsun ve defansı önde kurmaya devam ediyorsun. Aynı şeyler yaparak farklı sonuçlar beklemek, bilemedim..
Eren ile başladı

Topçuların poposunu kaldıran düzen bunun nedeni, kök sebebi de hoca
O kesin dogru ancak furbolcular da seviyesini anlamistir artik. Ozelinde BAY ve Yunus seviyelerini gordu. Isin kotu tarafi maas skalasi uzaya cikti. Bu seneki basarisizligin ardindan ekonomik cokus de gelecek. Acik soyluyorum bu moral bozuklugu ligi de vermemize sebep olabilir. Eger ligi de kaybedersek feda sezonlari baslar.

Beşiktaş yenilgisi hapının etkisi geçti, derhal fener de yenilmeli ki, şu maçı biraz unutalım

Beşiktasilin 30 mg, Fenerax 50 mg...

Aldık mı Konya maçına kadar bi nebze teskin oluruz.

Hiçbir şey olmamış gibi hayata devam ediyoruz. Bu böyle olmamalı.

Bi aksiyon almalı kulüp. Bu hoca değişikliği olmak zorunda değil.
Bugun bunu düşündüm, yasi yeten arkadaşlar iyi bilir eskiden baskanlar ,isler kotu gidince hocadan rapor isterdi hatta bu gazetelere yansirdi ,efsanemiz terimden bile bu raporlar istendi defalarca ama sanirim tek istenmeyen okan hoca,yani cok rahatlık hicbirzaman iyi değildir

Geri
Üst Alt