- 26 Kasım 2012
- 185.627
- 258.379
- 5.998
cem ağabey yönetime girmeli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
He sen şnitzel satan dayıyı vurduğu pozisyonu diyon okey. Şuursuzluk o bayağı.2-1 olmayacaktı 1-0 iken girdik o pozisyona. Atsa 2-0 oluyordu fişi çekiyorduk.
Herif pas geldiğini gördüğünde rakipten fazla şaşırdı. Kendisinden habersiz duran top organizasyonu çalışmışız herhalde. :crushed:He sen şnitzel satan dayıyı vurduğu pozisyonu diyon okey. Şuursuzluk o bayağı.
Eren ile başladıYediğimiz 2. Gole baktım bir daha baktım Can o golü antrenmanda atmamıştır. Defansı önde kuruyorsun ama geçişte alan paylaşımı ve markajı hakkıyla yapamıyorsun, bunu göremiyorsun ve defansı önde kurmaya devam ediyorsun. Aynı şeyler yaparak farklı sonuçlar beklemek, bilemedim..
O kesin dogru ancak furbolcular da seviyesini anlamistir artik. Ozelinde BAY ve Yunus seviyelerini gordu. Isin kotu tarafi maas skalasi uzaya cikti. Bu seneki basarisizligin ardindan ekonomik cokus de gelecek. Acik soyluyorum bu moral bozuklugu ligi de vermemize sebep olabilir. Eger ligi de kaybedersek feda sezonlari baslar.Topçuların poposunu kaldıran düzen bunun nedeni, kök sebebi de hoca
büyük konuşmamayı öğreneceksin kuzu hakanımUplamayin konuyu sinir krizi gecirecem, okan hoca sayesinde ruh sagligim hic iyi degil, almanlara rezil oldum tsak geciyorlar
Yeneriz diyordunbüyük konuşmamayı öğreneceksin kuzu hakanım
Yeneriz diyordun
5-1 bekliyorum
Sheize kartofel de gitsin.Uplamayin konuyu sinir krizi gecirecem, okan hoca sayesinde ruh sagligim hic iyi degil, almanlara rezil oldum tsak geciyorlar
Demekki biz ekran karşısında yediğimiz golleri böyle izlerken sen bizi gülerek izliyordun feramuzum :yani seni patlattığım kadar başkalarını patlatmadım korkut adnanım
Bugun bunu düşündüm, yasi yeten arkadaşlar iyi bilir eskiden baskanlar ,isler kotu gidince hocadan rapor isterdi hatta bu gazetelere yansirdi ,efsanemiz terimden bile bu raporlar istendi defalarca ama sanirim tek istenmeyen okan hoca,yani cok rahatlık hicbirzaman iyi değildirHiçbir şey olmamış gibi hayata devam ediyoruz. Bu böyle olmamalı.
Bi aksiyon almalı kulüp. Bu hoca değişikliği olmak zorunda değil.
Şu maçı 10 yıl geçse de unutmayız sen o işi unutBeşiktaş yenilgisi hapının etkisi geçti, derhal fener de yenilmeli ki, şu maçı biraz unutalım