⚽ CL 25/26 H:1 | Eintracht Frankfurt 5-1 Galatasaray | MS | 18 Eylül | TRT 1

Gayet dengeli bence
konu denge değil ki kötü denge iyi değildir zaten bence , bol gol atıp yiyerek maç nasıl kazanılcak ki? ki bu maçlara bu seneki uefa maçları rigaslar,kievler vb , CL ön elemedeki zalgris maçları her şey dahil, zayıf takımlara bile baya gol yiyip pozisyon vermişiz, daha dengeli oyun şart bence avrupada

frankfurt – galatasaray maçına dair analizim: bu iş tamamen parametrik kontra-geometri ile alakalı. çünkü modern futbolda mesele topa vurmak değil, kognitif zon kaymaları içinde doğru sekans optimizasyonu yakalamak.

galatasaray açısından kritik nokta: icardi’nin mikro-metrik pivot kapasitesi. yani adamın sırtı dönük top alırken yarattığı spasmodik boşluk dinamikleri frankfurt savunmasını darmadağın edebilir. ama bunun için sane‘nin asimetri yaratma potansiyeli devreye girmeli. aksi takdirde maç tamamen lineer varyasyonel pressinge sıkışır.

frankfurt cephesi ise tam bir kinetik pressing laboratuvarı. yani adamlar koşuyor ama öyle koşuyorlar ki, sanki izotonik kas kontraksiyonu çalışıyorlar. özellikle bekleri, sahada adeta birer versatil fonksiyon tuşu gibi: bastın mı overlap, bastın mı underlap.

benim şahsi kanaatim: maçın 74. dakikasında biri saçma sapan bir ters zamanlı transition yakalayacak ve bütün planlar çöpe gidecek.

skor? kaotik bir 1-1. çünkü bu tip maçlar zaten hep “olmayan penaltı – iptal edilen gol – 90+5’te kaleci ileri çıktı” kombinasyonuyla biter.

@Kuzey Aslan @Feramuz Kayalar @Murat Durmaz
@Gökhan Aytepe
@Rahmi Jelert
Noktasına virgülüne katılıyorum.

Zira sadece noktalama işaretlerini anlayabildim.

images-30.webp

frankfurt – galatasaray maçına dair analizim: bu iş tamamen parametrik kontra-geometri ile alakalı. çünkü modern futbolda mesele topa vurmak değil, kognitif zon kaymaları içinde doğru sekans optimizasyonu yakalamak.

galatasaray açısından kritik nokta: icardi’nin mikro-metrik pivot kapasitesi. yani adamın sırtı dönük top alırken yarattığı spasmodik boşluk dinamikleri frankfurt savunmasını darmadağın edebilir. ama bunun için sane‘nin asimetri yaratma potansiyeli devreye girmeli. aksi takdirde maç tamamen lineer varyasyonel pressinge sıkışır.

frankfurt cephesi ise tam bir kinetik pressing laboratuvarı. yani adamlar koşuyor ama öyle koşuyorlar ki, sanki izotonik kas kontraksiyonu çalışıyorlar. özellikle bekleri, sahada adeta birer versatil fonksiyon tuşu gibi: bastın mı overlap, bastın mı underlap.

benim şahsi kanaatim: maçın 74. dakikasında biri saçma sapan bir ters zamanlı transition yakalayacak ve bütün planlar çöpe gidecek.

skor? kaotik bir 1-1. çünkü bu tip maçlar zaten hep “olmayan penaltı – iptal edilen gol – 90+5’te kaleci ileri çıktı” kombinasyonuyla biter.

@Gökhan Aytepe
@Rahmi Jelert
Kemal yalnız aşağıda adı geçenler mi okuyabiliyor, öyleyse okumuycam

Okumaz olaydım, bu ne laaaaaan hangi insan dili bu

@Gökhan Aytepe
@Rahmi Jelert
:D
Kütüphane] - Koby | Sayfa 20 | One Piece Türkiye Fan Sayfası, One Piece  Türkçe Manga, One Piece Bölümler, One Piece Film

Kemal yalnız aşağıda adı geçenler mi okuyabiliyor, öyleyse okumuycam

Okumaz olaydım, bu ne laaaaaan hangi insan dili bu
aşağıda adı geçenlerin yazdıklarımi anlayacağını düşünmüştüm lakin kendim bile yazdıklarımdan bir bok anlamadım

Ya ben bu maçtan umutluyum aslında ama biraz da Osimhen'in durumuna bağlı bir de iğne miğne canımı sıktı Icardi'deki gibi bir süreçten korkuyorum
Osimhen derin nijerya ghetto sokaklarda büyümüs adam, igne migne buna zarar vermez cikar hayvani performans verir rahat ol modum

Sanslarin esit oldugunu düsünüyorum

Galibiyet icin daha fazla mücadele etmeliyiz ve hareketli olmaliyiz

Takim fiziksel olarak zaten iyi duruma geldi,üstüne bir de ekstra motive olursak galip gelebiliriz

Net Değil'e güveniyoruz.

Maçı anlatacak spiker kim olursa maç sonucu tahmin edilebilir biraz

Kutlu paylaşmanızdaki motivasyonu anlamak güç. Adam über kolpacı

Geri
Üst Alt