⚽ CL 25/26 H:1 | Eintracht Frankfurt 5-1 Galatasaray | MS | 18 Eylül | TRT 1

İlkay sakat mı niye herkesi alternatifine kadar ekleyip onu koymamış bu Kutlu?

Bu kutlu entresan şekilde ilk 11 konularında biraz isabetliydi yanlış hatırlamıyorsam
Sallai'nin performansından dolayı Singo'yu da özellikle geri koşu ve hızlı ataklardan sol stoperde oynatması mantıklı gibi geldi bana ama Sallai net isimlere karşı test edilmemesi biraz soru işaretleri doğruyor.

3 yıl icinde saglam bir yerli kadrosu kurabilse ve 1 tanede şansa hagi si olsaydı kadroda,okan hocada avrupada bir final yada kupa bekliyordum

Toreira toreira toreira kilit isim toreira. Maalesef açık vereceğiz toreira ekstra oynaması lazım. Orta sahada üstün olursak çok rahat yeneriz

Sadece resme bakıp yazılanları okumadın mı? Singo sol stoperde Bardakçı yerine ve Yunus'un 10 no'da Sara yerine oynaması muhtemel diyor eğer Osimhen'de sıkıntı çıkmazsa.

Renktaşım zaten kaç tane ihtimal var ki

Forvette Osimhen, eğer sakatlığı olursa Barış/İcardi yazmak gibi bir şey bu

3 yıl icinde saglam bir yerli kadrosu kurabilse ve 1 tanede şansa hagi si olsaydı kadroda,okan hocada avrupada bir final yada kupa bekliyordum
Bence yerli konusunda gayet iyiyiz. BAY-Yunus-Eren-Ugurcan top kalite isimler bizim ulke icin. Bunlarin bir ustu Arda Guler, Kenan Yildiz ve Calhanoglu - ki bence cok da uber bir fark yaratmazlardi cunku bizde ayni bolgede iyi yabancilar var.

Tek sikinti Abdulkerim, o da yavas diye. Yoksa Turkiyedeki en temiz ayaga sahip sol stoper acik ve net. Arada riskli oynamasa cok daha iyi olurdu tabi.

CL muzigi dinleyip stadi mavi brandasiyla kaplayacaksak Frankfurt'u yenmemiz, en kotu berabere kalmamiz lazim. Kucumsemek degil ama olabilecek iyi rakiplerden biri bence. Gurbetcilere de guveniyoruz

prediksyonum şu şekilde

Untitled-1.jpg

Osimhen oynayacaksa Yunus'a bu maçta ilk 11'de rol biçemiyorum. Yunus'u forvet arkası oynatmak orta sahayı net rakibe vermek demek olur. Kanatlarda da BAY ve Sane olmalı zaten Osi'nin oynadığı senaryoda.
Kesinlikle. Yunusu 70 gibi atacaksın. Karşı taraf yorulmaya başlamış kesinlikle iş yapar.

Bu sene Avrupa maçlarında hiçbir mazerete tahammülüm yok. Yok eksiktik yok formsuzduk yok şanssızdık yok hakemdi yok kılım döndü oynayamadım yok bilmem ne geçiniz efendim geçiniz...

Geçtiğimiz 3 senede şampiyon olduk eyvallah ama Avrupa'da büyük kepazelikler de yaşadık. Manchester United maçları ve Tottenham maçı gibi gururlar da yaşadık hatta skoru alamasak bile iki maçta da oyunu aldığımız ve göğüs göğüse çarpıştığımız Bayern Münih maçları bile beni gururlandırmıştı, en azından oynanan oyundan dolayı, galiptir bu yolda mağlup demiştik. Ama bunların hiçbiri somut bir başarıya dönüşmedi, saman alevi gibi parladı geçti. Ben artık somut bir başarı istiyorum. Son 3 yılın şampiyon takımının taraftarı olarak bu benim en büyük hakkım.

Bana göre puan alamadığımız iki Bayern Münih maçında da 4 puan aldığımız Manchester United maçlarından fersah fersah daha iyi oynamıştık. Ama beceriksizlik ama şanssızlıktan dolayı iki maçta da puan alamadık. İşte bu seneki Galatasaray, CL arenasındaki her maçında o Bayern maçlarında oynadığı seviyede futbol oynayabilmeli ve mazeret üretmeden bu sefer sonucu da alabilmeli. Aksi net olarak başarısızlıktır. Santrafora 75 milyon avro, kaleciye ve sağ beke 30'ar milyon avro sıkan takım bunu başaracak aga, anlamam.

Ayrıca sol stoper ve Lemina tarzı orta saha takviyesi yapmadan sezona giren hoca ve yönetim bana maval okumayacak. Kadro yeterli dediler, kendileri dedi. Bana kimse bu sezon La Fontaine'den masallar anlatmayacak, dinlemem.

Abdülkerim ve Icardi fizik olarak hiç hazır değil. Bu iki oyuncuyla başlamak ciddi eksi yazar. Yedekte bu adamlara ilaveten Eren, Sara ve Yunus olmalı. Osimhen yoksa Yunus başlamalı. Çok fazla alternatifimiz yok, bu da hoca ve yönetimin tercihiydi.

Osimhen'li senaryo:

Uğurcan
Sallai Sanchez Singo Jakobs
Torreira Lemina
Sane İlkay Barış
Osimhen

Geri
Üst Alt