Ulaş Metin
10 Numara!
- 10 Ocak 2025
- 11.564
- 6.380
- 1.073
İlkay sakat mı niye herkesi alternatifine kadar ekleyip onu koymamış bu Kutlu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu kutlu entresan şekilde ilk 11 konularında biraz isabetliydi yanlış hatırlamıyorsam

Sallai'nin performansından dolayı Singo'yu da özellikle geri koşu ve hızlı ataklardan sol stoperde oynatması mantıklı gibi geldi bana ama Sallai net isimlere karşı test edilmemesi biraz soru işaretleri doğruyor.Bu kutlu entresan şekilde ilk 11 konularında biraz isabetliydi yanlış hatırlamıyorsam
Sadece resme bakıp yazılanları okumadın mı? Singo sol stoperde Bardakçı yerine ve Yunus'un 10 no'da Sara yerine oynaması muhtemel diyor eğer Osimhen'de sıkıntı çıkmazsa.İyi de burada 11 yok ki abi, muhtemel 11 deyip 14-15 tane isim yazmış![]()
Şuan net 11'in belli olması zaten zor maçtan 1-2 gün önce belli olurİyi de burada 11 yok ki abi, muhtemel 11 deyip 14-15 tane isim yazmış![]()
Sadece resme bakıp yazılanları okumadın mı? Singo sol stoperde Bardakçı yerine ve Yunus'un 10 no'da Sara yerine oynaması muhtemel diyor eğer Osimhen'de sıkıntı çıkmazsa.
Kalede Uğurcan/Günay olacakmış
Bence yerli konusunda gayet iyiyiz. BAY-Yunus-Eren-Ugurcan top kalite isimler bizim ulke icin. Bunlarin bir ustu Arda Guler, Kenan Yildiz ve Calhanoglu - ki bence cok da uber bir fark yaratmazlardi cunku bizde ayni bolgede iyi yabancilar var.3 yıl icinde saglam bir yerli kadrosu kurabilse ve 1 tanede şansa hagi si olsaydı kadroda,okan hocada avrupada bir final yada kupa bekliyordum
Kesinlikle. Yunusu 70 gibi atacaksın. Karşı taraf yorulmaya başlamış kesinlikle iş yapar.Osimhen oynayacaksa Yunus'a bu maçta ilk 11'de rol biçemiyorum. Yunus'u forvet arkası oynatmak orta sahayı net rakibe vermek demek olur. Kanatlarda da BAY ve Sane olmalı zaten Osi'nin oynadığı senaryoda.