⚽ CL 25/26 H:1 | Eintracht Frankfurt 5-1 Galatasaray | MS | 18 Eylül | TRT 1

Bizim Cork City ve Manchester United'ı eleyerek grup aşamasına kaldığımız 93-94 sezonu, CL'nin ilk sezonu değilmiş yahu. Ben ilk sezonu diye hatırlıyordum. 92-93 sezonunda başlamış şaşırdım. O halde ilk yıllardaki CL introsunda İstanbul'dan kalkan yıldız neyin nesi oluyor onu anlamadım. Galatasaray'ı temsil etmiyor muydu o yıldız? Ben mi yanlış hatırlıyorum.
92/93 bjk gitti ,onların yıldızı 😜😜😜

Ya yayinlara baktim biraz, td leri soyle , bilmemnesi boyle, 3 lu singolu ama apokerim uzun top. Saneye guvenecek miyiz bilmem ne...incik cincik bi frankfurt takim tarihine, sehrin endustriyel gecmisine falan deginilmemis...

Su sonucu cikardim: Galatasaray taraftari normalden cok fazla tedirgin ve fark yenecek beklentisi ile bakiyor maca.

Ne ara his takimi, Avrupa maci gazi yokoldu anlamis degilim...

Ya yayinlara baktim biraz, td leri soyle , bilmemnesi boyle, 3 lu singolu ama apokerim uzun top. Saneye guvenecek miyiz bilmem ne...incik cincik bi frankfurt takim tarihine, sehrin endustriyel gecmisine falan deginilmemis...

Su sonucu cikardim: Galatasaray taraftari normalden cok fazla tedirgin ve fark yenecek beklentisi ile bakiyor maca.

Ne ara his takimi, Avrupa maci gazi yokoldu anlamis degilim...

Kimse Avrupada hocaya guvenmiyor. Bu da normal.
6a47192f2875d1a4631232d2798ab619.jpg

Tavsiye ederim müthiş bir analiz videosu olmuş. Serdar Kelleci'yi de tebrik etmek lazım

Osimhen mutlaka oynamalı; Osimhen oynamazsa, Hoca Icardi'yi yedek kalmaya ikna etmeli ama bu çok zor. Icardi, Sane ve Ilkay ayni anda oynarsa bu hiç iyi olmaz.

Beni rakip oyunculardan çok teknik direktörleri çekindiriyor. Toppmoller müthiş hoca, abdülkerim’in defoları şimdiye kadar 50 kere çözmüştür.

Ligdeki gibi al topu oğlum 50 metre git kafana göre takıl derse Okan buruk işimiz var

uğurcan

singo sanchez apo eren

Torreira lemina

İlkay

sallai barış yunus

İcardi ile başlarsak direkt ekside başlamış oluruz.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt