⚽ CL 25/26 H:1 | Eintracht Frankfurt 5-1 Galatasaray | MS | 18 Eylül | TRT 1

Kimse Avrupada hocaya guvenmiyor. Bu da normal.
6a47192f2875d1a4631232d2798ab619.jpg
tamda bu yüzden okana avrupada güvenmiyorum

Teknik direktörümüz ligde başarılı kabul zaten leş gibi kadroları ve sistemleri olan takımlara karşı full hücum oynatarak yapması gerekeni yapıyor ama , tam tersi Avrupa için fecaat bir hoca. Kağıt üzerinde Frankurt'tan daha iyi bir kadromuz var o kesin ama o kadroyu zorlu Avrupa maçlarına hazırlayıp çıkaracak kalitede hocamız ve teknik ekibimiz yok, bunu artık bilmem kaçıncı maçtır görüyoruz zaten, bu maçta farklı bir beklenti içerisinde olmayacağım. Beklentilerimi ne kadar düşük tutarsam hayal kırıklığım da o kadar az olur ve daha az üzülürüm diye düşünüyorum. Size de tavsiyem bu renkdaşlarım. . Ne yapar eder bizi rezil kepaze edecek kadroyu ve oyun sitemini sahaya sürer merak etmeyin yani.

Bu sezon biraz daha ümitliyim ve bunun tek sebebi var.

Gecen sezonlara göre savunmamiz daha iyi. Avrupa'da da en büyük sorunumuz buydu zaten; sürekli cok tehlikeli gecisler yiyorduk.

Savunmamiz iyi olursa öyle ya da böyle gol atariz zaten.

Uzun top oynamalıyız. Tüm analizleri seyrettim özetlere baktım. Frankfurt yarın yokmuş gibi ön alan baskısına çıkıyor ve arkayı felaket boş bırakıyor

Apokerim bu maç kesilmemeli işe yarar oldukça, savunmadan en iyi uzun top atan oyuncumuz kendisi

Ayrıca Günay değil Uğurcan’ın fizana vurduğu degajlarına ihtiyaç var bu maç.

Orta saha baypas edilecek tamamen tekme tokat mücadele dönecek orada. İlkay değil Sara Lemina Torreira başlamalı maça

Osimhen oynarsa biz 2-3 gol atarak yeriz bunları

Ayrıca ön alan baskısı şart oğlu şart, defansları baskı altında saçmalayabiliyor

Bu maç geriden tiki taka çıkmaya çalışan takım aptaldır

Son düzenleme:
Bakalım

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250913_001444_X.webp
    Screenshot_20250913_001444_X.webp
    65,1 KB · Görüntüleme: 16
abi ben GSC hayal dünyasından uyandım. kimseye palavra anlatmayın burası kurtlar sofrası..!

ben okan hocadan şu 11 ile maça çıkmasını istiyorum (hasan şaş: şampiyonlar liginde yenemiyorsan, yenilmeyeceksin)

-----------Uğurcan------
Sallai ---Singo -- Sanchez-- Apo ---- Eren
-----------Torreira --- Lemina (İlkayda olabilir)------
Sane---------------------------Barış
---------------Osimhen---------------

abi ben GSC hayal dünyasından uyandım. kimseye palavra anlatmayın burası kurtlar sofrası..!

ben okan hocadan şu 11 ile maça çıkmasını istiyorum (hasan şaş: şampiyonlar liginde yenemiyorsan, yenilmeyeceksin)

-----------Uğurcan------
Sallai ---Singo -- Sanchez-- Apo ---- Eren
-----------Torreira --- Lemina------
Sane---------------------------Barış
---------------Osimhen---------------
iğrenç bir kadro tşkler dorukcum

Usg psvyi karabağ da benfikayı yenip SÜRPRİZ yapınca biz de frankfurtu yenebilirize döndü olay herkes bi heyecanlandı bi hayal kurdu

Koskoca gs - almanyanın ankaragücüsü frankfurt

İşte acziyet

Usg psvyi karabağ da benfikayı yenip SÜRPRİZ yapınca biz de frankfurtu yenebilirize döndü olay herkes bi heyecanlandı bi hayal kurdu

Koskoca gs - almanyanın ankaragücüsü frankfurt

İşte acziyet

muhtemelen kazanamayınca kaos yaşanacak konuda.

Hocanın bazı şeylerden ders alıp almadığının göstergesi olacak bir maç. Icardi ve Abdülkerim'den biri bile 11 ise izlemeyi bile düşünmüyorum zaten o ayrı.

Hocanın bazı şeylerden ders alıp almadığının göstergesi olacak bir maç. Icardi ve Abdülkerim'den biri bile 11 ise izlemeyi bile düşünmüyorum zaten o ayrı.

Apokerim oynamalı. Tüm analizler gösteriyor ki geriden uzun topla çıkmamız gerekecek. Apo'dan daha iyi uzun top atıcımız yok.

Son antrenmana çıkmadıysa Osi geçmiş olsun. Barış 11 başlayacak.

Apokerim oynamalı. Tüm analizler gösteriyor ki geriden uzun topla çıkmamız gerekecek. Apo'dan daha iyi uzun top atıcımız yok.
Hücumda bütün işimiz Abdülkerim'in uzun toplarına mı kaldı yani, böyle analiz olmaz.
Elinde Singo gibi bir adam varsa o oynar stoperde. Aksi adamcılık olur.

Geri
Üst Alt