Oguz Alp Akcay
10 Numara!
- 17 Temmuz 2017
- 11.616
- 7.162
- 913
tamda bu yüzden okana avrupada güvenmiyorumKimse Avrupada hocaya guvenmiyor. Bu da normal.![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tamda bu yüzden okana avrupada güvenmiyorumKimse Avrupada hocaya guvenmiyor. Bu da normal.![]()
iğrenç bir kadro tşkler dorukcumabi ben GSC hayal dünyasından uyandım. kimseye palavra anlatmayın burası kurtlar sofrası..!
ben okan hocadan şu 11 ile maça çıkmasını istiyorum (hasan şaş: şampiyonlar liginde yenemiyorsan, yenilmeyeceksin)
-----------Uğurcan------
Sallai ---Singo -- Sanchez-- Apo ---- Eren
-----------Torreira --- Lemina------
Sane---------------------------Barış
---------------Osimhen---------------
İleri uçta icardi, osda sara, stoperde apo..
Usg psvyi karabağ da benfikayı yenip SÜRPRİZ yapınca biz de frankfurtu yenebilirize döndü olay herkes bi heyecanlandı bi hayal kurdu
Koskoca gs - almanyanın ankaragücüsü frankfurt
İşte acziyet
11de irfan saraloğlu da olsa izleyeceğini biliyoruz rdasHocanın bazı şeylerden ders alıp almadığının göstergesi olacak bir maç. Icardi ve Abdülkerim'den biri bile 11 ise izlemeyi bile düşünmüyorum zaten o ayrı.
Hocanın bazı şeylerden ders alıp almadığının göstergesi olacak bir maç. Icardi ve Abdülkerim'den biri bile 11 ise izlemeyi bile düşünmüyorum zaten o ayrı.
Haaland süper uymus
Osimhen ve kartal ne alaka?
Okan hoca bjk sevgisi aşılamış OsiyeHaaland süper uymus
Osimhen ve kartal ne alaka?
Hücumda bütün işimiz Abdülkerim'in uzun toplarına mı kaldı yani, böyle analiz olmaz.Apokerim oynamalı. Tüm analizler gösteriyor ki geriden uzun topla çıkmamız gerekecek. Apo'dan daha iyi uzun top atıcımız yok.