⚽ CL 25/26 H:1 | Eintracht Frankfurt 5-1 Galatasaray | MS | 18 Eylül | TRT 1

Fark mark yaratmıyor ligde bile sırıtıyor güncel hali rezil seviyede
f6dc0c242fde335facb8174c52efcef1.jpg

Bundesliga‘da her takimin cok mu iyi kadrosu ve forveti var da kazaniyor

Tek oyuncuya baglayamayiz

Ayrica Icardi var daha suan kücümseniyor nedende ama bu haliyle bile fark yaratiyor
ligde nasıl olsa atıyorum, çalışmasam, kilo vermesem de olur diyor. fark yaratmak buysa eğer.

Hadi bakalım bu halde de atıyormuşsun ya buranın kralı da senmişsin sahne senin Icardi. Fatih Karagümrüğe falan attığın gibi gollerini bekliyoruz bu maçta

Osimhen'in açıklanan durumu ile oynayamaması çok şaşırtıcı. İşimiz artık çok daha zor.
Yarın kaybedersek muhtemel Liverpool mağlubiyeti ile 2'de 0 başlanması durumunda kalan maçların zorluğu çok daha artar ve şansımız çok azalır.
Osimhen'in oynaması lazımdı çok yazık olacak.

En korktugum sey bu macta aslinda dun yasandi.

Dortmun 90+3 te aldik gibi 3 dk uyudu ve 4-4 oldu.

CL bu konuda baskete benziyor iste bir bakima, acimasi olmuyor hemen cezayi kesiyorlar sana.

Fatih Terim disiplini şart. Özellikle Drogba vs Chelsea maçında görmüştük çok işimize yaramıştı.

Keşke ilk maç liverpool olsaydı ya

Direkt rakiplerimizden biriyle osimhensiz oynamak çok kötü oldu
Bazi seylerde ne kadar sansli isek, bu durum bir o kadar sanssizlik.

Fakat hoca adina net bir test. Belki maci aldiracak faktor olan adam muhtemelen yok, cozum uretmen lazim. (Geldigi sezon deplasmanda Feneri BAY ile cozmus olmasi gibi bir sey lazim)

Zira bu mac biraz gulleball'a acik bir mac. Havadan degil ama net paslarla tabi.

Ben fiksturden baya memnunum. CL de her mac zor. Benim hayalim olarak statu ceyrek final vs degil, ilk 8. Hedef ilk 24 ama hayalim ilk 8. Son 16 ya atlayabilecegin en net sans bence burdan geciyor playofftan degil. Ekstra fikstur kotu mart ayinda cunku. Frankfurt ve liverpooldan 4 puan cikarirsak daha yuksek sesle hayal edecegim.

Zor maç. CL'de kolay maç da yok zaten. Oyun tutamama daha doğrusu kendi sahamızda defans yapacak bir oyunumuzun olmaması en büyük dezavantajımız. Okan hocanın bu tarz bir oyunu yok maalesef bu da bizi zora sokabiliyor ki en büyük eleştiri noktası da bu. CL'de direk rakibimize karşı en büyük silahımızı kullanamamak can sıkıcı o herkesin dilinde harcanan 130 milyonun yarsından fazlası bir nevi sahada olmayacak bu bakımdan üzücü. Buna rağmen kazanabilecek gücümüz var. Umarım topun da bizi sevdiği ve iyi onadığımız bir maç olur.

Bu arada tabii ki 75 milyon euro verdiğimiz oyuncuyu şu maçta oynatamamak çok üzücü bir şey.

Umarım sakatlığı saçma sapan bi yere doğru evrilmez.

FT disiplini diye ironi yapmışsın sandım

Ama bu arada Fatih Terim elbette disiplinli hocaydı da oyuncuları falan oldukça rahat da bırakıyordu. Mert'in dediği gibi konfor alanı sağlıyordu baya. Okan hocanın ben disiplinle ilgili bi sıkıntısı olduğunu düşünmüyorum. Net disiplin deyince aklıma gelen hoca Feldkamp falan.

Geri
Üst Alt