⚽ CL 25/26 H:1 | Eintracht Frankfurt 5-1 Galatasaray | MS | 18 Eylül | TRT 1

Ama bu arada Fatih Terim elbette disiplinli hocaydı da oyuncuları falan oldukça rahat da bırakıyordu. Mert'in dediği gibi konfor alanı sağlıyordu baya. Okan hocanın ben disiplinle ilgili bi sıkıntısı olduğunu düşünmüyorum. Net disiplin deyince aklıma gelen hoca Feldkamp falan.
Feldkamp net olarak daha disiplinliydi ama Terim'in ilk döneminin de aşağı kalır yanı yoktu ondan

Feldkamp net olarak daha disiplinliydi ama Terim'in ilk döneminin de aşağı kalır yanı yoktu ondan

Disiplin konusu önemli olduğu kadar çok bıçak sırtı bir konu. Günümüzdeki antrenörler de oldukça değişti, eskisi gibi değil. Artık Galatasaray ve biraz daha üstü seviyede takımlarda oynuyorsan hem milyonersin, hem ülke çapında popülersin. Müthiş bir ego devreye giriyor. Bunları idare etme kısmı sanıldığından çok çok daha zor.

Mesela neden Avrupa'daki basket koçları çok büyük başarılar elde etseler bile NBA'yde koçluk yapamazlar?

Fatih Terim ve disiplin mi? Sanmıyorum. Tam tersi oyunculara en çok konfor sağlayan hocamızdı. Okan Buruk da bunu daha ileri taşıdı.
Oyuncular Okan Buruk'un yanında çok rahat davranıyor. Daha önce de Abdülkerim tartışmıştı hocayla. Icardi kendini 11'e yazsa Okan Buruk bir şey diyemez mesela. Oyuncu-hoca statüsü konusunda Okan Buruk ipin ucunu kaçırdı.
Burak'ı prime döneminde bile baskı yapmıyor diye yedek oturtan FT Icardi'ye 15 dk'dan fazla süre vermezdi şu an bu haliyle. Biz 11 oynar mı tartışması yapabiliyorsak sebebi hocadır. Kendisini oyundan almaya bile cesaret edemediği için çapraz kopardı Icardi. Maç öncesinde millet kendini paraladı çıkart artık adamı diye. Gitti en son sakatlandı vs vs.

IMG_2214.webp

Kendisine yaptığı hainliğinden ötürü hâlâ aşırı kızgın ve kırgın olsam da Osimhen oynamıyorsa forvette Icardi yerine mutlaka BAY oynamalı.

Şu maçta koş(a)mayan Icardi hiç çekilmez 60-70 dakika. Lige benzemez burası, 11 oyuncunun da deli gibi savaşması lazım.

Osimhenin oynayamayacağı belliydi o sakatlıkta, gereksiz stres yapıyoruz en az 1 hafta daha oynayamaz, live maçına hazır olsun yeter modundayım.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sn .president D.Aydın agabey keyifli görünüyor

Ekli dosyalar

• IMG_0592.webp
    IMG_0592.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 7
Ozaman muhtemelen santraforda icardi oynar.. sane icardi baris olur. Osimhen yokken okan icardiyi yedek birakmaz

Ben de Okan hocayı bi miktar tanıyorsam icardi frankurt maçına ilkonbir başlıyor, hadi bakalım hayırlısı olsun

Sane yada Yunus yerine Sallai oynamalı adam çok formda onun dışında kadro bu olur.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bana göre de ilk 11 böyle olmalı yanlız unuttuğumuz bir Icardi agirligi var takimda. Okan bu kadar sıkıntılı bir süreçten sonra İcardi’yi yedek bırakıp Barisi baslatirsa Bu sefer de Icardi krizi patlayabilir. Gerçekten çok politik bir durum

Su kadroda yedek kulübesinden bi tane sokacak kanat oyuncun yok, 6 numaran yok, vallahi saka gibi biri okan buruk
Yok o küser yok bu yedek kalmaz yok o çıkarken trip atar diye kadro oluşturan takım büyük takım olmaz.Başarılıda olamaz.
Milyonları alan adamların keyfine göre kadro kuruyoruz.

O kadar para veriyoruz.Adam afrikada rezil zeminlerde futbolcu olup olmadığı belli olmayan amatör adamlarla maç yapıyor.Normal bu sakatlıklar.

En uçta BAY olmalı , aksi hata olur.

Geri
Üst Alt