Nedim Sertel
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2009
- 23.234
- 14.888
- 2.828
Duyumlar Sanchez-Singo ikilisini göreceğimiz yönünde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
apo kağnısından her türlü iyidir ama ben ardayı oynatırım, biraz cesaret lazımDuyumlar Sanchez-Singo ikilisini göreceğimiz yönünde
Nedim abi 2 senen dolmadan 8 bin meaaj ne yazdınDuyum 1 - Sanchez-Singo ikilisini göreceğimiz yönünde
Duyum 2 - İcardi hafta boyu maç hazırlıklarına yedek takımla çalışmış. %99 yedek başlayacak maça.
Duyum 3 - Sane'nin antrenman performansı da maalesef beklenen düzeyde değilmiş henüz.
Duyum 4 - Taktik idmanında Sara-Lemina-Torreira üçlüsü yer almış bugün.
Nedim abi 2 senen dolmadan 8 bin meaaj ne yazdın
En saçması icardi diye düşünüyorsan eğer sebebi barışın kanat performansı daha mantıklı sadece top yönlendirmesi yapacak biri lazım ,ilkay da olabilir bu aradaDaha sacmasi olamaz demissin, en sacmasini yazmissin.
Ne kadar fizikli, tempolu adam varsa ihtiyacimiz var. Icardi ihtiyacimiz olan son adam.
%0İlkay santrafor görür müyüz soruyorum sadece? Man City'de öyle de oynamıştı çünkü
Barış'ı santrafora atmak içimden gelmiyor. Barış kötü oynuyor demiyorum, sadece Barış'ı sol kanat forvet oynatırsak ve kendisiyle 1e1 yapacak bi oyuncu olursa yanında (Gündo-İcardi vs) Barış güzel iş yapar diye düşünüyorum.
Banka hesabın eksidedir dostum bırak bence bu işleri
Dun arkadaskm bana usg de 25 yas ustu adam yok dedi. Dedim bu usg 20 iq galiba
@Ufuktan Aslan @Vasfi Vural @Ata B. Oğuz @Cafer GüneyÇok zor bir maç olacak ve en çok iş yapacak adamımız maalesef yok. Full konsantrasyon ile elimizden gelen her şeyi yaparak mücadele etmek zorundayız. Genelde CL maçlarında totemim tutmuyor ama deneyeceğim. Bu maçı kazanmayan şerefsiz oğlu şerefsizdir.