⚽ CL 25/26 H:1 | Eintracht Frankfurt 5-1 Galatasaray | MS | 18 Eylül | TRT 1

Duyum 1 - Sanchez-Singo ikilisini göreceğimiz yönünde
Duyum 2 - İcardi hafta boyu maç hazırlıklarına yedek takımla çalışmış. %99 yedek başlayacak maça.
Duyum 3 - Sane'nin antrenman performansı da maalesef beklenen düzeyde değilmiş henüz.
Duyum 4 - Taktik idmanında Sara-Lemina-Torreira üçlüsü yer almış bugün.

Duyum 1 - Sanchez-Singo ikilisini göreceğimiz yönünde
Duyum 2 - İcardi hafta boyu maç hazırlıklarına yedek takımla çalışmış. %99 yedek başlayacak maça.
Duyum 3 - Sane'nin antrenman performansı da maalesef beklenen düzeyde değilmiş henüz.
Duyum 4 - Taktik idmanında Sara-Lemina-Torreira üçlüsü yer almış bugün.
Nedim abi 2 senen dolmadan 8 bin meaaj ne yazdın

Daha sacmasi olamaz demissin, en sacmasini yazmissin.

Ne kadar fizikli, tempolu adam varsa ihtiyacimiz var. Icardi ihtiyacimiz olan son adam.
En saçması icardi diye düşünüyorsan eğer sebebi barışın kanat performansı daha mantıklı sadece top yönlendirmesi yapacak biri lazım ,ilkay da olabilir bu arada
Ama yunus ve sane aynı anda kanat olarak hiç bir işe yaramıyor sallai kullanılmalı kanatta ( bu benim fikrim )

Hoca ,frankfurtun 90 DK maçını izlediyse, ligdeki gibi riskli kadroyla çıkmaz

İlkay santrafor görür müyüz soruyorum sadece? Man City'de öyle de oynamıştı çünkü

Bu arada Osimhen'i riske atamayız. Osimhen ve benzeri futbolcular neticede atletizmi ile iş yapan oyuncular. İlkay gibi Mertens gibi veya İcardi gibi değil.

Fiziken istediği gibi hareket edemeyen bir Osimhen'in fayda vermesi imkansız.

Konsantrasyonu yüksek maclarda herzaman iyi oyunlar oynadik

Osimhen büyük bir eksik ama onsuz da oynamayi ögrenmeliyiz sakatlik var cezali olma durumu var

Sanslari esit görüyorum

Kaybetmeyecegimizi düsünüyorum

1 puanı cebe atıp yolumuza bakalım. Frankfurt ilk 24 için direkt rakiplerimizden biri olası bir yenilgi çok geri düşürür bizi

Hoca,icardiyi dizinleyebilecekmi eger dizginlerse kazanan takım ve hoca olur günün sonunda

Geri
Üst Alt