⚽ CL 25/26 H:1 | Eintracht Frankfurt 5-1 Galatasaray | MS | 18 Eylül | TRT 1

Frankfurt çok iyi önde baskı yapıyor, Rizespor maçındaki gibi sekanslar yaşanacak ve Rize gibi dünyaları kaçırmazlar ya da ofsayta kalmazlar, bu yüzden dikkatli hazırlanmak lazım ve gereksiz risklere girmemek lazım, ayrıca buna ek olarak İcardi mümkünse 85'ten aşağı girmemeli

Ben Frankfurt takimini hic begenmiyorum
Oyle abartildigi gibi bir takim oldugunu dusunmuyorum adam gibi Saha ya yayilsak
Rahat rahat kazanip donebiliriz

Geriden oyun kurmayı denersek ön alan baskısını çok iyi yapıyorlar, o yüzden genelde uzun toplarla çıkacağımız ve topla oynamamızın görece daha az olduğu bir maç olacak gibi duruyor. Bu yüzden Lemina-Tor-İlkay üçlüsünü görebiliriz göbekte. Orta alanı ele geçirip; Osimhen, Barış, Sane’nin koşu tehdidiyle en az bir gol bulmak gerek. Maçın zorluk derecesini bizim ne karar hazırlandığımız belirleyecek bence.

Dün Doan isimli japon sag kanatlari yine cok iyi iceri girip zimba gibi sut cekti... Eren-Abdül sol tarafindan tirsmiyor degilim, kalecimiz de uzaktan sutlarda iyi sayilmaz

Uğurcan
Singo Davinson Apo
Sallai Torreira Sara Jakobs
Yunus Osimhen Barış

Bence böyle çıkmak lazım. Jakobs yerine Eren'i de kabul ederim ama baya maç yaptı. Öbürü bayadır dinleniyor bir işe yarasın.

Okan ise böyle çıkacak bence

Uğurcan
Singo Davinson Apo
Sallai Torreira İlkay Eren
Yunus
Osimhen Icardi

Ya da Singo'nun yerine Barış'ı koyup direkt 442 de oynayabilir.​

Sara oynarsa geçin bu maçı direkt.Hugo larsson şov bundan kapacagi toplarla

Davinson Singo ve Sallai 'nin savunmada yer alacağı bir diziliş ile sahaya çıkmalıyız
Sallai bunu hak ediyor

Geri
Üst Alt