⚽ CL 25/26 H:1 | Eintracht Frankfurt 5-1 Galatasaray | MS | 18 Eylül | TRT 1

Frankfurt am main

Frankfurt Okulu, Göthe, Kitap fuarı, Clara..

Geliyoruz!

Uğurcan
Sallai Sanchez Singo Jakobs
Torreira Lemina
Sane İlkay Yunus
Barış

Günay-Abdülkerim-Arda-Eren-Kaan-Berkan-Sara-Ahmed-Icardi

Singo Sanchez Apo
Sallai Tor Lemina Eren
Sane Baris
Osimhen

Sanki en ideal bu formasyon olabilir.

Sane ve ilkay almanya da oynanacak bir macta yedek kalmazlar diye düsünüyorum cünkü iki oyuncu da farkli motive olurlar

Şimdiiii bu maç her şeye gebe. İnanılmaz baskılı ve coşkulu oynayacağımıza çok eminim. Sadece Okan hocanın bu maç özelinde Fenerbahçe derbilerinde yaptığı gibi, ManU maçında veya Tottenham maçında yaptığı gibi bu maça özel bi taktik ve oyuncu kullanımını göreceğimize eminim ve bunun ne olacağını çok merak ediyorum.

Bu maçı 2 parça halinde düşünmeliyiz. Aşırı coşkulu oynadığımız 60 dk ve pilimizin bitmeye başladığı son 30 dk. Bu nedenle tüm atlet ve en yetenekli oyuncularımızı bi şekilde 11'e atalım diye düşünmenin hiçbir manası yok. Dk 60'tan itibaren net faydalanabileceğimiz 3 oyuncuyu hazır tutmamız gerekiyor yedekte.

Mesela dakika 60'ta oyuna giren diri bir Yunus, yorulmaya başlamış Frankfurt'un sol kanadını otobana çevirebilir. Atıyorum ilk yarı sağ kanadı Singo Sallai yapar Frankfurt'un sol kanadını ezmeyi düşünürsün, dk 60 Sallai'yi çıkartır yerine Yunus'u koyarsın son 30 dk Yunus oranın içinden geçebilir.

Ugurcan
Sallai Sanchez Apo Eren
Lemina Torreira
Sane Ilkay Baris
Osimhen

Barış-Osi
Ilkay
Yunus-Lemina-Torr-Sallai
Jacobs-Patron-Singo
Uğurcan​

Ucl den beklentim yok ,zevk almaya bakalim ,muhtemelen kasim Aralık gibi maclar bitsin lig şampiyonluğuna odaklanalim diyecez, ucl de kadro dan ziyade oyun anlayışı olarak hocanın anlayışı cok riskli ve baska planida yok maalesef

Göthe geliyoruz yazıyor tek tek baktığımızda
Clara'ya ayıp oldu

IMG_8849.webp

Ben olsam

Ugurcan
Singo davinson jakobs
Sallai lemina torreyra eren
Ilkay
Osi baris

Yapardim ama ben olmadigim icin

Ugurcan
Sallai davinson abdul eren
Lemina toreyra
Yunus ilkay sane
Osi

Baslayacak hoca. Ben rakibe göre degil rakip bana göre oynasin diye dusunur ve puan kaybederiz

Geri
Üst Alt