⚽ CL 25/26 H:1 | Eintracht Frankfurt 5-1 Galatasaray | MS | 18 Eylül | TRT 1

Icardi, Yunus, Sane, İlkay ve Sara bu 5 oyuncudan en fazla 2 tanesini kaldırır bu maç. Geri kalan isimler Sallai, Barış, Lemina, Sanchez, Singo ve Torreira gibi fiziksel anlamda cengaver isimlerden oluşmalı Osimhen de olursa nefis olur elbette.

lineup-builder-30.webp

Uğurcan
Sallai Davinson Singo Eren
Torreria Lemina
Sane İlkay Barış
Osimhen

-----------------------------

Puan veya puanlar almak istiyorsak bu kadro ile çıkmamız gerektiği inancındayım. Mevcut form durumu ile normalde Sane'yi oynatmam ama CL ve Almanya deplasmanı faktöründen dolayı kesmek mantıklı değil. Pozitif olarak etkileyebilir. Ha ilk yarıda yine yokları oynarsa ikinci yarıda yerine Yunus girmeli. Abdülkerim ve Gabriel Sara 11'de olmamalı. Olurlarsa büyük sıkıntı yaşarız diye tahmin ediyorum. Mümkünse hem hücumda hem savunmada daha dengeli bir oyun tercih etmeliyiz. Rakip stoperlerin ve kalecinin ağzına ağzına basmaya gerek yok. Frankfurt, Anadolu takımlarına benzemez cezayı kötü keser.

Nasıl başlarsan öyle gider derler o yüzden puan çıkarmak çok önemli hatta yapabiliyorsan bir galibiyet ile başlamak bütün camiayı havaya sokar, muhteşem olur. İnşallah diyelim 🙏

Ben olsam

Ugurcan
Singo davinson jakobs
Sallai lemina torreyra eren
Ilkay
Osi baris

Yapardim ama ben olmadigim icin

Ugurcan
Sallai davinson abdul eren
Lemina toreyra
Yunus ilkay sane
Osi

Baslayacak hoca. Ben rakibe göre degil rakip bana göre oynasin diye dusunur ve puan kaybederiz

Baris hayinlik yaptığı için sane yazmış idim. Güvenli sablon budur (y)

Sallai-Singo-Davinson-Jakobs-Eren
Toreyra-Lemina
Ilkay
Sane-Osimen

Kontra kovala

Yanlış anlamayın beni ama osimhen yoksa ben bu maça icardi ile başlamam okanin yerinde olsam. Gerekirse montella gibi 4-6-0 denenir bir maç. İlkay false nine oynar bence ya da barış olur ilerde.

Uğurcan
Wilfred-Davi-İsmael
Roland-Mario-Lucas-Barış
Leroy-Yunus
Osi

Geri
Üst Alt