Tuncay Van
Büyük Kaptan
- 2 Ocak 2011
- 29.210
- 10.436
- 2.413
Geven sezon gibi oynatsaj net 3.5+ gol garanti olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu frankfurt molde kopenhag gibi sistem takımı zannımca. Fazla yıldız oyuncuları yok ve genç takımlar. Bize en ters gelen takım türünden eğer böyleyseOranlara göre frankfurt ağır bassa da süpriz şansımız var. Gollü bi maç olacak, 2/1 1/2 çıkabilir
Bu gözlük reis buralardan mıydı, kimdi bu yakıtı carlsberg olan yiğit
Bence izleyin çok güzel tespitler var.
İlkay ve saneli oynamayı öğrenmek lazımBenim gördüklerimin aynısını görmüş. Baya kişi kötü oynadık felan diyordu ama kanatları kullanmak yerine ortadan delmeyi çalıştık tüm maç ve bu şekilde çözdük. Teknik ekibi tebrik ediyorum bu maç 0-0 bitebilirdi ya da 1-0 kaybedebilirdik de
Önde iyi basıyor diyorlardı. Uğurcan çok güven vermedi ayak konusunda.Rakibimiz uzaktan iyi şut atan bir rakip ise Günay oynamamalı
Ben direk Okan'a güvenmiyom reis.Geçen sene Uefa Avrupa Ligi'nde lokum gibi 1 kura çekildi ama Takım mücadele edemeden elendi..Rakibe Bayern muamelesi çekilmesi şahsımı üzmekte beraberliğe bile gönül koyulur.
Kağıt üzerinde zor görülen maçları iyi oynadık yine iyi oynarız.Ben direk Okan'a güvenmiyom reis.Geçen sene Uefa Avrupa Ligi'nde lokum gibi 1 kura çekildi ama Takım mücadele edemeden elendi..
Ben direk Okan'a güvenmiyom reis.Geçen sene Uefa Avrupa Ligi'nde lokum gibi 1 kura çekildi ama Takım mücadele edemeden elendi..
Okan düşsün kaafanaBen direk Okan'a güvenmiyom reis.Geçen sene Uefa Avrupa Ligi'nde lokum gibi 1 kura çekildi ama Takım mücadele edemeden elendi..
Rfs Maç'ını sayma Az Alkmaar - Dinamo Kiev - Malmö gibi Maçlar'ı mücadele edemeden üstünlük sağlamadan yenememek sana koymuyosa ne diyeyim.Galatasaray Avrupa Fatihi lakabını Avrupa'da başarılı olduğu için almıştır.Lig'de ki diğer Takımlar'dan ayıran en önemli özelliği budur.Hem bu Takımlar'a karşı lokum gibi fikstürde Takım mücadele etmeden elenecek hem de sadece Lig'e odaklanacaz deyip sevinen hocayı mı destekleyecezOkan düşsün kaafana
3 puan gelirse ilk 16 bile gelebilirGeçen sene puanlarda yığılma olmuştu. Uzun süre FM oynayanlar yeterince simüle etme şansı olmuştur 8-9 puanla da play off turuna kalabiliyorsun. Bence bu sene de öyle olacak. Yani illa 11 12 puan almamız şart değil.
Velhasıl bu maçtan 3 puan almayı başarırsak ben ilk 24'e girme şansımızı inanılmaz yükseltiriz diye düşünüyorum.
Kafana okan düşsünRfs Maç'ını sayma Az Alkmaar - Dinamo Kiev - Malmö gibi Maçlar'ı mücadele edemeden üstünlük sağlamadan yenememek sana koymuyosa ne diyeyim.Galatasaray Avrupa Fatihi lakabını Avrupa'da başarılı olduğu için almıştır.Lig'de ki diğer Takımlar'dan ayıran en önemli özelliği budur.Hem bu Takımlar'a karşı lokum gibi fikstürde Takım mücadele etmeden elenecek hem de sadece Lig'e odaklanacaz deyip sevinen hocayı mı destekleyecez![]()