- 22 Ağustos 2010
- 33.102
- 38.001
- 3.033
sende de bir ölü toprağı görüyorum bir kaç gündür.İşin daha kötü tarafı muht icardi oynayacak
DOPARLAN!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sende de bir ölü toprağı görüyorum bir kaç gündür.İşin daha kötü tarafı muht icardi oynayacak
Hoca akillanmistir diye umuyorumİşin daha kötü tarafı muht icardi oynayacak
Geçen sene Avrupa liginde bir istatistik vardı bulamadım şimdi. Geriden isabetsiz pas atma konusunda abdülkerim açık ara 1.sıradaydı. Geriden kullandığı 10 topun neredeyse 8 tanesini rakibe teslim etmiş. İşimiz ona kaldıysa hiç çıkmayalım daha iyiApokerim oynamalı. Tüm analizler gösteriyor ki geriden uzun topla çıkmamız gerekecek. Apo'dan daha iyi uzun top atıcımız yok.
singo oynamalı onun dışında bu 11 ok değil mi zatenHoca akillanmistir diye umuyorum
Hop hocanin cikaracagi ilk 11
Ugurcan
Sallai davi apo eren
Lemina tor
Sane sara yunus
Baris
Ben ders almam ders veririm demez insallah, rakibe göre makul birseyler yapar
Mağlubiyette forumda benmuhtemelen kazanamayınca kaos yaşanacak konuda.
Rakip Karabag da olabilirdi. Herifler ne top oynamis oyle yaw. Bizim bu sene pek sansimiz yok.
mantıklı o zaman davinson torreira leminayı da dinlendirelimFrankfurt macini kazanmak icin Osimhene gerek yok. Bkns Qarabag, Benfica‘yi eze eze yendi
Ben olsamsingo oynamalı onun dışında bu 11 ok değil mi zaten
3 stoper + lemina + torreiranın mantıklı olduğunu düşünmüyorum çok kabız olur takım bu şekildeBen olsam
Ugurcan
Singo davi abdul/jakobs
Sallai lemina ilkay tor eren/jakobs
Sane baris
Yapardim. 352 veya 343
Sara icardi ilk 11 baslamamali. Bana kalsa abdul de baslamamali da neyse
Yenemiyorsan yenilme diyecem de. Ilkay sık sık ceza sahasina girer zaten. Sane ve baris da var. Vur uzun topu baris birseyler yapsin diye umut edecez3 stoper + lemina + torreiranın mantıklı olduğunu düşünmüyorum çok kabız olur takım bu şekilde