⚽ CL 25/26 H:1 | Eintracht Frankfurt 5-1 Galatasaray | MS | 18 Eylül | TRT 1

Oyuncular Okan Buruk'un yanında çok rahat davranıyor. Daha önce de Abdülkerim tartışmıştı hocayla. Icardi kendini 11'e yazsa Okan Buruk bir şey diyemez mesela. Oyuncu-hoca statüsü konusunda Okan Buruk ipin ucunu kaçırdı.
Burak'ı prime döneminde bile baskı yapmıyor diye yedek oturtan FT Icardi'ye 15 dk'dan fazla süre vermezdi şu an bu haliyle. Biz 11 oynar mı tartışması yapabiliyorsak sebebi hocadır. Kendisini oyundan almaya bile cesaret edemediği için çapraz kopardı Icardi. Maç öncesinde millet kendini paraladı çıkart artık adamı diye. Gitti en son sakatlandı vs vs.
Her hocanın tarzı farklı. Okan Buruk böyle davranıyor ve biz 3 senedir dominasyon kuruyorsak 'belki de doğrusu buymuş' demeyi bilmeliyiz.

1758111148601.webp

Çok zor bir maç olacak ve en çok iş yapacak adamımız maalesef yok. Full konsantrasyon ile elimizden gelen her şeyi yaparak mücadele etmek zorundayız. Genelde CL maçlarında totemim tutmuyor ama deneyeceğim. Bu maçı kazanmayan şerefsiz oğlu şerefsizdir.

lazio maçındaki önde presçi sallai ile de çıkılamaz mı ya

Barış------Sallai------Zaneğ

Eren-----------------------Singo

gibi

uğurcan

sallai singo davinson jakobs

torriera lemina

sane ilkay yunus

barış
sakin, akıllı ve full konsantre bir oyun ile; herkesin birbiriyle yardımlaştığı, iki kişilik koştuğu bir 90 dk sonunda, frankfurt'tan 3 puanı alabilecek kalitede bir ekip.

4 gün full boşluğumuz vardı. idmansa idman. konsantrasyonsa konsantrasyon.

rakibi su gibi içmek ve taktik çalışmak için bol bol süre.

tamam osi'nin olmaması büyük handikap ama ne takımlar kimlerle kimlerle ne oyunlar oynuyor, ne sonuçlar alıyor.

her türlü skora okeyim. vurursun girmez, rakibin vurduğu girer vs. ancak kötü oyunu, oyun olarak ezilmeyi, fiziken sinmeyi kesinlikle kabul edemem.

eldeki oyuncuların profili belli. cl'de atletizm ve sertliğin ne derece önemli olduğu da belli.

hocanın tercihlerini göreceğiz.

kendisi için büyük bir sınav olacak.

Osimhen'e 75 verince ben şakasına her maç hattrick beklerim demiştim. adam oynayamıyor bile ya :(

Ben ŞL'de bu sene sadece 2 maçta yenileceğimizi düşünüyorum. Beklentim 3 galibiyet 3 beraberlik 2 mağlubiyet.

Ve Frankfurt deplasmanı bu 2 yenilgiden biri değil bence.

Eintracht Frankfurt Teknik Direktörü Dino Toppmöller: "Galatasaray, olağanüstü bir takım. Çok tecrübeli isimleri var. Topla oynamalarını engellememiz gerekiyor. İlkay ve Sane gibi çok iyi oyuncular var. Derin toplar atabiliyorlar. Zor bir takım."

Asıl sıkıntı Icardinin ilk 11 başlaması durumunda olur.

Okan Hoca bence şu ilk 11 ile başlayacaktır:

MUSLERA

SİNGO - SANCHEZ - APO - EREN

TORREİRA - LEMİNA

YUNUS - SARA - SANE

BARIŞ ALPER

pardon : Uğurcan yerine Muslera yazmışız :P

İlkay'ın yedek olduğu kadro tahminlerinin kıymeti yok gibi geliyor bana. Uğurcan, Sanchez ve Toreira kadar oynayacağı en banko isimlerden.

Eray İşcan

Sallai - Metehan - Bardakçı - Elmalı

Berkan - Kaan

Yusuf Demir - Sara - Ahmed Kutucu

Icardi​

uğurcan

sallai singo davinson jakobs

torriera lemina

sane ilkay yunus

barış
sakin, akıllı ve full konsantre bir oyun ile; herkesin birbiriyle yardımlaştığı, iki kişilik koştuğu bir 90 dk sonunda, frankfurt'tan 3 puanı alabilecek kalitede bir ekip.

Okan Bardakçıyı kesinlikle kesmez. İcardi de oynayacağım derse oynatır onu da kesemez. Söylediğin kadro çıkmalı kesinlikle ama Bay Okan müsade etmeyecektir kanısındayım

Geri
Üst Alt