⚽ CL 25/26 H:1 | Eintracht Frankfurt 5-1 Galatasaray | MS | 18 Eylül | TRT 1

sallai fiziksel ve mental olarak şu an en formda topçularımızdan biri olmasına rağmen 4lü'de sağ bekte bahoya gibi çakma barcolavari bir topçunun karşısına sürülmesini doğru bulmuyorum. Ligdeki sağ bek performansı yanıltıcı bence. İlk 11 başlamalı ama sağ bekte oynamamalı kanımca. Hele ki önünde sane oynarsa maalesef erken kart görecektir

Yunus ve Sane kanatlarda olursa kaybederiz gibi ama UCL diye belki extra koşarlar. Yine de
Uğurcan
Singo Davinson Abdülkerim Eren
Lemina Torreira
Yunus Ilkay Sallai
BAY
Yunus 60 dakika ileri geri koşsun sonra Sane girer. Sara da yine skora göre 70 gibi girer

Saranın zaafları var ama koşuculuğuna da ihtiyaç var, sane yunus aynı anda olmamalı, hele sara yerine ilkay falan olursa daha büyük sıkıntı bana kalırsa, icardiyi yazmıyorum bile aman diyim, not: singo sallai ikisi de oynamalı

yalan yok saneyi ben de oynatmam yarın

çok gereksiz saçma çalımlar deniyor atsa bile bi halta yaramayacak, alamanlar kaparsa böyle topları 5 saniyede kalede biter

kadroyu napsam şaçma oluyor
En saçmasıda sane yunus kanatları

Bir şekilde icardi olmak zorunda

kadroyu napsam şaçma oluyor
En saçmasıda sane yunus kanatları

Bir şekilde icardi olmak zorunda
Daha sacmasi olamaz demissin, en sacmasini yazmissin.

Ne kadar fizikli, tempolu adam varsa ihtiyacimiz var. Icardi ihtiyacimiz olan son adam.

Osimhen’in oynamayacak olmasi az olan umudumu cok aza indirdi. Eger Icardi ilk ’de baslarsa bu resmen intihar olur. Ben Sane’nin kesinlikle oynamasi gerektigini dusunuyorum. Alman basini karsisinda hala iyi oldugunu ispatlamak ugruna yuzde yuzunu ortaya koyacaktir.

Son tahlilde ki 11 tahminim
Ugurcan
singo sanchez apo jacobs
Lemina torreira
Sara
Yunus Barış sane

Pokerci herifin kendine aldigi ve oynadigi 2 oyuncaktan biri usg olmaz tabi yav. Baskı yok bir şey yok başarı için herif kendi kafasina göre takılıyor

Geri
Üst Alt