⚽ CL 25/26 H:1 | Eintracht Frankfurt 5-1 Galatasaray | MS | 18 Eylül | TRT 1

Yahu 35 dakika sahadan sildik adamları

Ne bok gibi oynaması kardeşim

Maçı izliyor herkes

Yunus ve oe hakem bütün momentumu dağıttı

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nereye sildik adamları ya. Fazla taraflı bakıyorsun bence. İyi oynayan 3 adam var. Gerisi kalenin önünde top dolaştırıyor. Senin sahadan silmen bişi ifademi ediyor. Bak 4 pozisyon 3 gol. Senin oyuncularında top gevelesin top kontrol edemesin. Bırakın taraftar gözlüğü ile maç yorumlamayı. Bombok oynuyoruz

Hayatimda boyle sacma bir geriye donus ve mac gormedim. Neye kizacagimi kime kizacagimida bilmiyorum

Fizik güç, oyun disiplini ve atletizm. Bir gol yiyip dağılmakla şampiyonlar ligi takımı olamazsın. Adamlar yok yere 3.golü bulup averajı da kastı...

Lig başından beri söylüyorum

Bizim en büyük sıkıntımız Yunus ve Sane

Yakıyorlar bizi her maç

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyun olarak ezilip 3-1 olsa neyse de bu şekilde olunca psikolojik de yıpratmıştır şimdi futbolcuları devre arası mentali toparlamaları lazım

Ya işte şampiyon olcaz Cl de 3-5 puan bakcaz dalgamıza..
Bizim neyimize ülke olarak Cl falan.. Her sene aynı saçmalıklar
Ülkesinde lig olduğu meçhul ülkelerin takımları takır takır oynuyor
Biz milyon eurolar döküp her sene aynı şeyleri yaşıyoruz

2.yarı kadrosu;
İcardi
Barış-ilkay
Jakobs-torreira-lemina-sallai
Apo-sanchez-singo
Günay​

Kadron geniş diyip dur. İcardi hazır değil. 4 tane yabancı alma hakkın var. Forvet almadın. Barışa mahkum olduk forvette.

Yunus herşeyi mahvetti. Adamın ustunden top geçirmek ne lan vuracaksın orda topa yazık vallahi yazık. Adamlar birşey oynabadan 3 gol attı.

50 metreden ortayla nasıl gol yiyorsunuz. Kafayı vuramiyorsun. Deli olursun arkadas

mecbur oyuncu degisikligine gitmeli hoca ama sistem degisikligi de gerekiyor, cunku orta sahamiz pas yapamiyor sadece adam kovaladi 45 dakika boyunca.

Heriflerin pozisyonu yoktu o aptal golü nasıl yedik 1-1 oldu inanılır gibi değil ya

Geri
Üst Alt