⚽ CL 25/26 H:1 | Eintracht Frankfurt 5-1 Galatasaray | MS | 18 Eylül | TRT 1

El insaf teknik direktörlük gram bişey yok gollerin tamamı bireysel hatadan geldi şu maçta
Ne bireyseli 3 senedir duran toptan gol yiyip duruyorsun ceza sahası içine giren topta aval gibi izliyorlar. 3 sene oldu 3. Aç geçen sene kiev maçını izle aynısı.

Adam akıllı değişikliklerle çözülmeyecek bir takım değil bu fraankfurt

ugurcan
zallayi singo sances jakup
lemina toreyra
sane ilkay bay
icaedi​

maglubiyete para veriyolar mi
93dq7t.jpg

Bizim tarihimizde yerli kaleci en son TurgayŞeren vardı. Nasıl böyle bir iş yaptık biz. Bize yerli kaleci olmaz arkadaş.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

adamların üstüne gideceğiz ve daha da boş alanlar bulacak fark daha da artacak.

Yabancı sayısını 10'da tutup şampiyonlar ligi'nde yerli ağırlıklı kadroyla çıkıyoruz. İspanya'dan 12 yemediğine dua etmesi gereken milli takım ne kadar iyi onu düşünelim.

Oturup ağlayacağım resmen üzüntüden.. Bu sadece bizim başımıza gelir.

G702 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adamlar organize olamıyor, sürekli kontra arıyorlar, zaten golleri 2 top kaybından yedik, böyle basit hata yapılmaz, kolunda o kaptanlık bandı varken asla o 2 top kaybını yapmaman lazım, 2.yarı onların istediği oyun oynanacak, kapanıp kontra şov yapacaklar, atamazsan, kaptırırsan her top kalemizde pozisyon olacak.

Uğurcan'ın kaleciliğini beğenmiyorum demiştik

Ne yaptı da bu adamı kaleye aldık

Ulan yönetim yatacak yeriniz yok

Allahın beceriksizleri

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocanin tek kusuru Davinson'un sol stoper oynamasi. Muazzam oynuyorduk ulan. Hem de Osimhen'siz. Sallai muhtesem oynuyor. Cikar Apo'yu al diyecegim, diyemiyorum. Hala soktayim. Boyle macin izdirabini

Geri
Üst Alt