⚽ CL 25/26 H:1 | Eintracht Frankfurt 5-1 Galatasaray | MS | 18 Eylül | TRT 1

Muhteşem başladık gel de 2. yarıyı izle şimdi ya, vallahi bunaldım

konuşmayın be okanın yüzünden oldu bu

Frankfurt da sadece Sane'nin içe kat etmelerini iyi savundu, ona iyi çalışmışlar belli. Onun dışında hiçbir halt oynamadı. Gayet puan veya puanlar alınabilir bir rakipmiş, gördük. Defans hatası yapmasak rahat 2-0, 3-0 yapılabilir bir rakip izlenimi aldım ben. Tabi 3-1'den sonra U19 takımlarıyla kalsalar sahada yine zor işimiz o başka...

bu maçta sanchez singo denemesini de anca okan yapardı. yunus barış max avrupa ligi seviyesinde oyuncular. uğurcan'da malesef 30 milyonun altında ezilecek gibi duruyor.

15 dkda 3-3e gelmesi hiç de zor değil abi, osimhen olaydı 3-0 alırdık ilk yarıyı, karşımızda bi bok yok biz de gayet iyiydik ama 3 dk beyinler durdu sahada resmen

Bence gayet iyiyiz

Netice psikoloji bozacak cinsten ama dirayetli kalmalıyız

Yeminle 45 dakikada rahatlıkla marizleriz bunları ki ben inanıyom

Hiç değişiklik yapmadan çıkalım biraz agresif başlayalım

Baktık akmıyor değişikliği o zaman düşünürüz

Hatalar dışında kötü oynayan topçumuz yok bence. Kafalara reset lazım sadece
Eren koşamıyor yav acil jakobs girmeli sane de berbat icardi oynar 45 dk barış da kanada geçsin

Sansimiza edeyim

Osimhen olsa ilk yari 3 atmistik bunlara var ya yani.

Delirmemek elde degil
Rakibin osimheni yok hocam her zamanda osimhen denk gelmeyecek.Hangi avrupa takımı gelirse gelsin bize karşı oyuncuların performansı artıyorsa sorun bizdedir.Sürekli şans şans nereye kadar.

Osimhen’lik mac dedik rahatta goturdugumuz mac nerden nereye geldi Baris’in altipastan kacirdigi gol Yunus’un aptallik yaparak yedirdigi ilk gol orta sahada kaptirdigi topla kontra verip bombos Can’in vurdugu gol komedi gibi mac. İtalyan hiyari da ceza sahasi cevresinde kaptigimiz pozisyonda niye durduruyosun arkadasim sen maci mal misin? Bırak varsa bisey pozisyon bitince bakarsiniz VAR gibi bi alet var elinizde. Yok arkadas dunyanin her yerinde mi mal olur bu hakemler ya. Ulan Yunus nereye getirdin maci.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu kanallarla maç almamız beklenemezdi zaten top rakipteyken oyunla alakaları yok üstüne yunus 2 asist yaptı sağolsun attığı golü hiç etti

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt