⚽ CL 25/26 H:1 | Eintracht Frankfurt 5-1 Galatasaray | MS | 18 Eylül | TRT 1

Takimin yuzde sekseni bu seviyenin topcusu degil goruyorsunuz degil mi abi hadi topcular bu da karabag kadar da mi oynatilamaz bir takim su yenen gollerin komedisi aciklanamaz

Barış ne oldu top bile süremiyor

Okan Buruk futbolu ile CL'de galibiyet alamayacağımızı söylemiştim.

Lig'de 3-5 salak takımı yenip şampiyon olmak iyi hoca olduğun anlamına gelmiyor.

Avrupa'da önde presli futbol oynamaya kalkarsan seni kepaze ederler böyle.

Herşeyi bırakın en komik tarafı 3 yıldır hala Kaan oynuyor şampiyonlar liginde ben birşey demiyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

clde en fazla gol yiyen takım olacağız

bu takımın tek savunma çalışması atak yaparken ileride top kapma üzerine

çok belli 1. bölgede savunma çalışılmıyor!

Bu baslangictan sonra CL’de basari gelmez. Liverpool da sahamizda [emoji6]-[emoji[emoji6]] sallar sonra takimin moral diye birseyi kalmaz.

Bu takımda çoğu topçu fizikalite olarak geriye gidiyor. 26 yaşındaki sara koşamıyor

Okan'ın futbol bilgisi Tsl ile sınırlı

Orada orta saha çıkarınca kazanıyor ya beyfendi

Avrupa'da da aynısı olacak sanıyor

Olm tsl'de kim senin üzerine gelebilecek ki

Elin avrupalısı orta sahayı boş gördü mü böyle yapar seni işte

Ama sen bunu anlayamadın 4 senedir

Bu saatten sonra da anlayamayacaksın

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

torerria-sergio-mertens li kadro daha derli toplu oynuyordu yav bu kadar para harcayıp daha kötüsünü yapmayı nasıl başardınız

Sara alkollu galiba baska bi aciklamasi yok su oyunun. Futbolcularin acilen temiz bi dovulmesi lazim oyle boyle degil bak. Boyle bi mac gormedin ben tarihimizde.0.93 gol beklentisi olan macta 5 yedik kendi malliklarimizla. Rakibe hediye gol ettik 3-4 tane.Su harcanan paranin karsiligi bu mudur yani vay arkadas ya.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt