⚽ CL 25/26 H:1 | Eintracht Frankfurt 5-1 Galatasaray | MS | 18 Eylül | TRT 1

1-0 öne geçiyorsun ama hala ön alanda baskı yapıyor ve defansı öne çıkarıyorsun. Kaldı ki attığın gol de kontra ataktan gelmiş. Biraz dengeli oyun, kendi sahanda bekle, önde zaten atletik oyuncuların var.

Rakip 1-0 geriye düştük psikolojisine girmedi bile çünkü kendi yarı sahamızda madeni gördüler.

Ben hocanın oynatmak istediği oyundan hiçbir şey anlamıyorum.
Ne baskisi yav? Golde kontradan gelmedi top bizeyken savunmadan cikarken geldi. Öyle pres mes oynamdik bugün hatta golün yiyene kadar baya ayaga pas yaparak savunmadan pas yaparak cikmaya ugrastik. Gollerin hepsi sacma sapan.

Teknik ekib konusunda katılıyorum. Ama Sara masum değil 1 senedir beli dönmüyor. Korner kullansın diye sahada takılıyor.
Reyiz futbol sürekli doğru yaptığın şeyin doğru olarak karşılaştığın bir oyu değil. Çok değişkenli işte.

Kurgu bile çok önemli. beli dönmüyor evet fil gibi herifin üstü. Fizik ekibi sen ne yapıyon bilader geldiğinde ne haldeydin şimdi nesin diyemiyor. Demiyor oynatıyorsan en verimli halini kullanacaksın. Press yaptırıyorsun.
Cidden skandal işler. Championship idmanları bile buranın kaç katı olduğunu yüzümüze çarpan örnek bu adam.

O zaman alma Osimhen. Cicaldau Morutan al. Bunlar saçma bahane görürsün Liverpool maçına nasıl odaklanıyorlar oynuyorlar. Sonuçts yine yenilir ama ince detaylardan teknik ekip yetersizliğinden olur. Bu takım Elsborg dan Kiev den 3 er gol yedi sorunu bahaneye çevirmeyelim.
Bu kadro kalitesine teknik heyet hatasıyla yenildik demek bahane değil mi ? Bireysel olarak tüm oyuncularımız hemen he men üstün yenselerdi okana rağmen niye yenmediler ? Senin yorumunda bahane hocam o zaman bu sonuçları sadece teknik heyetle açıklayamazsın lig kalitesizliği aşırı özgüven kadro mühendisliği vs vs bak milli takıma ispanya bulgaristana 3 attı gürcistanı yendik ispanya bize 6 attı bulgaristandan kötümü kadromuz hayır değil e niye 6 yiyoruz teknik ekip mi sadece yoksa sadece oyuncu mu niye kırılganız milli takım olsun klüp bazında olsun tüm taraftarlarda aynı zihyet var uçun kaçın ezin basın yenin nefes aldırmayın oyuncularıda etkiliyor teknik ekibide etkiliyor çünkü türkiyede profesyonellik iş görmüyor karşılık bulmuyor

Savunma yönüde okdar kötü degil aslinda hiziyla cogu zaman pozisyonu kapatiyor ama son maclar baya geriledi o hususda anlam veremiyorum.
Çok lagda kalıyor o da fizikle oynayan bir oyuncu ve bu kadar seri tempo ile en önemli mevkide hatayı kabul etiyor futbol maalesef. Birde adama defansta yardım eden bir allahın kulu yok.
Arkalı önlü sallai ile oynasa sol taraf terminatöre döner. Barış ben 2 sene geriye çok yardım ettim bek bile oynadım artık ofansım diyor geri gelmiyor büyük sıkıntı bunlar.

Forvet oynasın evet ama kanat bölgesinden yardım gelmiyorsa kanat oynatılmamalı.
Kafamdaki en ideal kurgu ileride eren geride jakobs. Diğer tarafta da singo sallai. 10 numarada İlkay kanatları sıfıra koşturup çok fena skorlar alabiliriz.

Takım olarak son 2 senede en iyi oyunumuz geçen sene sallai jelert ile oynadığımız 5li kurguydu. Çok hızlı ileri çıkıp çok hızlı geriye geliyor açık kapatıyorduk.

Kenardaki paşazade eyvah bunlar nasıl oynuyor böyle top çeviremiyoruz diye o kurguyu bozdu bugün bu haldeyiz.

Kanatta topu alıp sürebilen 1 allahın kulu yok. Sallai ile eren çıkıp top sürüyor. Davinson rakip ceza yayında geziyor sara stoperde bekliyor :asd: :asd: Torreira da orta sahada beyblade gibi dönüp duruyor garibim.

Buna taktik diyoruz.

Baris golü atsa hakem sacma bi sekil golü iptal etmese biz 3:0 önde olacagiz. Onun üzerine böyle sacma goller yiyorsun. Macin adaletine bak 5:1 mis. Gelde kriza girme. kesinlikle rakip bu sekil üstün degildi hatta biz daha iyidik.

Reyiz futbol sürekli doğru yaptığın şeyin doğru olarak karşılaştığın bir oyu değil. Çok değişkenli işte.

Kurgu bile çok önemli. beli dönmüyor evet fil gibi herifin üstü. Fizik ekibi sen ne yapıyon bilader geldiğinde ne haldeydin şimdi nesin diyemiyor. Demiyor oynatıyorsan en verimli halini kullanacaksın. Press yaptırıyorsun.
Cidden skandal işler. Championship idmanları bile buranın kaç katı olduğunu yüzümüze çarpan örnek bu adam.
Haklısın şampiyonluklar ve maddi imkan çoğu şeyin üstünü örtüyor. Adam ligdeki sirk düzeniyle Avrupa da hersene tokat yemesine rağmen başarılı olacağına inanıyor.

Çok lagda kalıyor o da fizikle oynayan bir oyuncu ve bu kadar seri tempo ile en önemli mevkide hatayı kabul etiyor futbol maalesef. Birde adama defansta yardım eden bir allahın kulu yok.
Arkalı önlü sallai ile oynasa sol taraf terminatöre döner. Barış ben 2 sene geriye çok yardım ettim bek bile oynadım artık ofansım diyor geri gelmiyor büyük sıkıntı bunlar.

Forvet oynasın evet ama kanat bölgesinden yardım gelmiyorsa kanat oynatılmamalı.
Kafamdaki en ideal kurgu ileride eren geride jakobs. Diğer tarafta da singo sallai. 10 numarada İlkay kanatları sıfıra koşturup çok fena skorlar alabiliriz.

Takım olarak son 2 senede en iyi oyunumuz geçen sene sallai jelert ile oynadığımız 5li kurguydu. Çok hızlı ileri çıkıp çok hızlı geriye geliyor açık kapatıyorduk.

Kenardaki paşazade eyvah bunlar nasıl oynuyor böyle top çeviremiyoruz diye o kurguyu bozdu bugün bu haldeyiz.

Kanatta topu alıp sürebilen 1 allahın kulu yok. Sallai ile eren çıkıp top sürüyor. Davinson rakip ceza yayında geziyor sara stoperde bekliyor :asd: :asd: Torreira da orta sahada beyblade gibi dönüp duruyor garibim.

Buna taktik diyoruz.
Baris ilk zamanlarinda bile geri dönmüyordu. Fiziginden bogusmasindan öyle saniyor millet. Alakasi yok.

CL'de 1 gol yedin diye oyun planını bir anda bırakamazsın. Doğaçlama oyun oynayamazsın. Küstüm ben diyip maçı salamazsın. Rakipten daha az koşamazsın, ikili mücadelelerde ezilemezsin (ki işin fiziki kısmı bence psikolojikti).
Bu lig farklı bir oyun denemene müsade eden bir lig değil her şeyden önce. Ek olarak ne kadar salaklık yaparsan yap ligdeki rakipler ceza kesemiyorlar bu da bazı olumsuz manada alışkanlıklar doğuruyor. Misal basit top kayıpları, bireysel hatalar, geriye düştüğünde nasıl oynayacağını tecrübe edememe vs vs. Yani hocayı eleştirelecek yönlerden eleştirelim evet de, iş biraz da ligin yapısına ve oyuncuların iş ahlakına bağlanıyor. E tabii şans da olacak. Ama her halükarda şu skoru hak etmedik bana göre. İşin daha fazla can yakan kısmı da bu. Adamların set hücumu denediği bir tane atağı yok.

Bu kadro kalitesine teknik heyet hatasıyla yenildik demek bahane değil mi ? Bireysel olarak tüm oyuncularımız hemen he men üstün yenselerdi okana rağmen niye yenmediler ? Senin yorumunda bahane hocam o zaman bu sonuçları sadece teknik heyetle açıklayamazsın lig kalitesizliği aşırı özgüven kadro mühendisliği vs vs bak milli takıma ispanya bulgaristana 3 attı gürcistanı yendik ispanya bize 6 attı bulgaristandan kötümü kadromuz hayır değil e niye 6 yiyoruz teknik ekip mi sadece yoksa sadece oyuncu mu niye kırılganız milli takım olsun klüp bazında olsun tüm taraftarlarda aynı zihyet var uçun kaçın ezin basın yenin nefes aldırmayın oyuncularıda etkiliyor teknik ekibide etkiliyor çünkü türkiyede profesyonellik iş görmüyor karşılık bulmuyor
Bu maç özelinde şansızlık bireysel hata çok oldu ama bu endişe bu eleştiriler bu maça değil 2 senelik Avrupa serüveninin birikimi. Aylardır beklediğin maç gelmiş konsantre olacaksın, düşmeyeceksin, maçı pozisyon pozisyon yaşayacaksın bizimkiler Kayseri Rizeyle oynuyor rahatlığında takılıyor. Yarın gider Liverpool la kafa kafaya oynar ertesi maç Boda ya yenilir. Bu teknik ekip büyük hedefler için küçük kaldı.

Bu arada mac cok agir bir mac oldu AMA

Bu kadar yatirim yapilan takimda hoca degil ama KAPTAN profilleri 2-1 ile farki yok diyebilmeli. Daha surec uzun.

Kisisel olarak 2 3 defa yazdim, hedef ilk 24 ama hayalim ilk 8 idi fiksture galibiyet ile baslarsak fakat o hayalim 11 dakikada mahfoldu ilk yarinin sonunda.

Optimist bakmak istiyorum ama 2 sene boyunca ayni 50 60 dk yi dillendiren , her boslukta yayina cikip DEV TAKİM gazi veren hocanin grafigi beni karamsar yapiyor.

geçen sene çıkan son takım 11 puan -4 averaj ile çıkmış
biz kafadan -4'ü yazdık.
kalan maçlarda atletico var, liverpool var, city deplasmanı var
11 puan alma ihtimalimiz zaten düşük ama bir mucize olsa bile averajın iyileşme ihtimali çok düşük. hatta kötüye gider.
defteri daha açamadan kapatmış olduk. hadi geçmiş ola

Dino topmullerin geçen seneki jk maçını izleyip analiz yaptığına yemin ederim ama ispatlayamam.

Su faktorde var.

Baris 2-0 yapsaydi ilkayin mukemmel frikik pasiyla belki maci kazanacaktik ama bu aksam konustugumuz seyleri muhtemelen ya liverpool macinda ya da daha abuk subuk bir macta izleyip konusacaktik. İlk macta ortaya dokulmesi hic fena olmadi.

Ayni mantik yonetimi kurtariyor 3 senedir. Sampiyonluk sayesinde bir suru sey unutulup gidiyor.

Bu sezon gene sampiyon olmaliyiz ve yonetim, anlayis , sportifin hali falan duzelmeli.

fb ve bjk böyle rezil maçları binde bir yasiyor

Bu kadar bireysel hata ve yanlış tercihler,teknik taktik yetersizlikle 3 senedir rezil ve al aşağı edilen bir takim yok avrupada Galatasaray'dan başka.

Fb ve bjk ya yetersiz kadrolar ya da kotu oyun yüzünden yaşar bu rezilligi anca.

Su faktorde var.

Baris 2-0 yapsaydi ilkayin mukemmel frikik pasiyla belki maci kazanacaktik ama bu aksam konustugumuz seyleri muhtemelen ya liverpool macinda ya da daha abuk subuk bir macta izleyip konusacaktik. İlk macta ortaya dokulmesi hic fena olmadi.

Ayni mantik yonetimi kurtariyor 3 senedir. Sampiyonluk sayesinde bir suru sey unutulup gidiyor.

Bu sezon gene sampiyon olmaliyiz ve yonetim, anlayis , sportifin hali falan duzelmeli.
Ligde ebemde şampiyon olur

geçen sene çıkan son takım 11 puan -4 averaj ile çıkmış
biz kafadan -4'ü yazdık.
kalan maçlarda atletico var, liverpool var, city deplasmanı var
11 puan alma ihtimalimiz zaten düşük ama bir mucize olsa bile averajın iyileşme ihtimali çok düşük. hatta kötüye gider.
defteri daha açamadan kapatmış olduk. hadi geçmiş ola

O 3 mactan direkt 0 puan yaz. En yenebilecegin takim madrid ama okan beyin simoneye ustunluk saglayabilecegini sanmak komik olur. Geriye 4 mac kalıyor, oradan da 5-7 puan arasi bir sey çıkartırız.

fb ve bjk böyle rezil maçları binde bir yasiyor

Bu kadar bireysel hata ve yanlış tercihler,teknik taktik yetersizlikle 3 senedir rezil ve al aşağı edilen bir takim yok avrupada Galatasaray'dan başka.

Fb ve bjk ya yetersiz kadrolar ya da kotu oyun yüzünden yaşar bu rezilligi anca.
Fb önce cl ye gitsin de görelim kime ne oynuyor sonra karsilastirma yaparız. Altına sicar fbli topcular clde maça çıkınca

Birçok konuda haklı olarak, hocayı, oyuncuları ve yönetimi eleştiriyoruz evet ama her maç sonunda acaba şu olsa vs demek de artık beni rahatsız ediyor
Osimhen olsaydı, Sanchez solda oynamasaydı, şu bölgeye şöyle bir adam alınsaydı gibi tartışmalar yaşarken, senden 10 kat düşük maliyetli takımlar, kısıtlı kadrolarla, eldeki imkanları kullanıp iyi bir planla seni yenebiliyorlar

Ben artık oyunculardan bağımsız, kim oynarsa oynasın bizim zaten iyi bir oyun kurgumuz var ve rakip kim olursa olsun onu yeneriz demek istiyorum. Diğer türlü 100 milyon üstü transfere paralar da harcansa bir şeyler değişmiyor görüldüğü gibi...

Geri
Üst Alt