- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
1996 -1997 de ic sahada fbden 4 yediğimiz maç gibi oldu şüphesiz frankfurt maci.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kesinlikle katılıyorum bazı arkadaşlar bahane diyorda bu futbolcular insan nasıl stoper tandemi birlikte oynuyor alışıyor alışkanlık kazanıyor birbirlerine oyun tarzıda öyle adamlar tsl ziraat derken ligde 40-45 maç oynuyor en az büyük bir alışkanlık kazanıyorlar e avrupaya gidince kolay değil lig açısından bakarsak yabancı hocaların şampiyon olamamasının sebebide bu durum gelen yabancıların 1 yıl sonra düşmesinide açıklıyor ligimizCL'de 1 gol yedin diye oyun planını bir anda bırakamazsın. Doğaçlama oyun oynayamazsın. Küstüm ben diyip maçı salamazsın. Rakipten daha az koşamazsın, ikili mücadelelerde ezilemezsin (ki işin fiziki kısmı bence psikolojikti).
Bu lig farklı bir oyun denemene müsade eden bir lig değil her şeyden önce. Ek olarak ne kadar salaklık yaparsan yap ligdeki rakipler ceza kesemiyorlar bu da bazı olumsuz manada alışkanlıklar doğuruyor. Misal basit top kayıpları, bireysel hatalar, geriye düştüğünde nasıl oynayacağını tecrübe edememe vs vs. Yani hocayı eleştirelecek yönlerden eleştirelim evet de, iş biraz da ligin yapısına ve oyuncuların iş ahlakına bağlanıyor. E tabii şans da olacak. Ama her halükarda şu skoru hak etmedik bana göre. İşin daha fazla can yakan kısmı da bu. Adamların set hücumu denediği bir tane atağı yok.
Hocam gene ne icat etmis
Son cumlemi yanlis yazmisimLigde ebemde şampiyon olur
Sene sonu gecSon cumlemi yanlis yazmisim
Sampiyonluk gelip, o basari yonetimi sprotif as vs hicbirini kurtarmamali. Hepsi degismeli sezon sonu.
Secim o zaman...ondan bagimsiz avrupa surecine gore ilk 24 yapamadigi icin ya devre arasi ya sezon sonu hoca degisimide gerekiyor avrupa icin.Sene sonu gec
Evet kayseri rize rahatlıgıyla oynuyoruz young boysa frankfurta ama bayern manu ya başka oynuyoruz 40-50 maç tsl de maç yapan takımı bayerne karşı manuya karşı motive ediyoruz ama az alkmara ajaxa frankfurta motive edemiyoruz çünkü kayseri rize karagümrüke karşı oynayan bu takımın özgüveni tavan yapıyor frankfurtu karagümrük ajaxı adana demir sanıyor çok sebep var işin özü avrupaya hiç mi hiç hazır değil türk futbolu taraftar transfer yıldız ile tatmin oluyor teknik heyet yönetim ligi alak uyuturuz diyor tff başlı başına ayrı bir dünya dev aynasında görüyoruz kendimiziBu maç özelinde şansızlık bireysel hata çok oldu ama bu endişe bu eleştiriler bu maça değil 2 senelik Avrupa serüveninin birikimi. Aylardır beklediğin maç gelmiş konsantre olacaksın, düşmeyeceksin, maçı pozisyon pozisyon yaşayacaksın bizimkiler Kayseri Rizeyle oynuyor rahatlığında takılıyor. Yarın gider Liverpool la kafa kafaya oynar ertesi maç Boda ya yenilir. Bu teknik ekip büyük hedefler için küçük kaldı.
Yok arkadaşlara göre bu kendi kalemize golleri veya Yunus’un gol yediren paslarının sorumlusu da Okan Buruk.Valla okani eleştirin haklisiniz da 2. Yari rezalettik değişiklikler de saçmalıktı ama kimse kusura bakmasin bu kadar amatör hatalar yapan topculara 2 cift laf edin.
Misal 2-2 gotursen sanchez veya saranin goluyle mağlup olsan yine böyle konuşabilir miyzdiniz bence konuşamazdiniz.
Oyuncuların yaptığı sacmaliklar cidden konuşulması gereken şeyler
Sanchez’in yaptığı hataları nasıl sol stoper olmasına bağlıyorlar hayret ediyorumAbi yapma allah aşkına o göğüsle indirdigi topun sol stoperlikle alakasi yoktu. Herif sarhos hapli gibiydi maçta