- 28 Temmuz 2011
- 9.406
- 2.315
- 1.588
Heves kalmadi heves. Agzimuza sictin Okan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O konuda bende ayni gorusteyim Bayern Manchester Tottenham maclarini dusunup saldirmayi dusunuyor.Haddimizi bilip sabirli olmak lazim.2001-2002 sampiyonlar ligi kadromuz Burak Elmas donemindeki kadro Avrupa da haddini bildigi icin basarili oldu.Barcelona gibi takima 1 gol farkla elendik.Mesela Inter gecen sene Sampiyonlar liginde muhtesem oynayarak finale gelmedi topun arkasina gecerek haddini bilerek firsatlari kovaladi.Futbolculardan cok hocanin ayaginin yere basmasi gerekiyor bizim takimdaŞaka yapıyorum yav ama okanla 1 devre iyi oynasan öbür devre yenik kapatirsin. 1 gol yedimi kepenkleri kapatiyoruz
Bu takım liverpolu yenemez diyen yok, çok daha kötü kadrolarla böyle takımları yenmişliğimiz var. Ama sorun hocadan kaynaklsnıyor. Ne yapar eder livere maçı verir. Yanlış kadro seçimi, oyıncu drğişikliği, darılmasın diye icardiyi saneyi oynatır vs illa sıvayacak birşey bulur.Sonucta bu mac oynanacak ve sonucunu beraber gorecez.Ben kafayi yemedim Liverpoolun kim oldugunu biliyorum.Hurra saldirmadan Sag bek Singo Sol bek Jakops gibi oyuncularla oynamamiz gerektigini ve topun arkasina gecerek zaman zaman hava yakaladigimizda baski kuracak sekilde oynamamiz gerektigini soyluyorum.Liverpool gol attigi gibi yiyende bir takim bunu iyi degerlendirirsek kazanabiliriz
çok iyimser bu arada.Ben 4-0ı hemen kabul ederdimMaça çıkmayın, Liverpool lehine 2-0 tescil edeceğiz deseler direkt kabul ederdim.
Darilmasin diye tabi oyuncu oynatilmamasi lazim ama bence macin en kotusu Baristi.Sane ilk yari kotuydu evet ona ragmen asist yapti ikinci yari toparlamisken adami cikarip A.Kutucuyu aldi.Bek olarak kanat oyuncularina destek verecek adamlar oynamali bu yuzden sag bek Singo sol bek Jakops dedim.Sallai ile Baris ikinci yarida girebilir ki bence oyuna hareket de getirirler.Bu takım liverpolu yenemez diyen yok, çok daha kötü kadrolarla böyle takımları yenmişliğimiz var. Ama sorun hocadan kaynaklsnıyor. Ne yapar eder livere maçı verir. Yanlış kadro seçimi, oyıncu drğişikliği, darılmasın diye icardiyi saneyi oynatır vs illa sıvayacak birşey bulur.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Everton maçı ölçü olmaz, adamlar çok iyi savunma yaptı hiç boş alan bırakmadı temaslı oynadı. Zaten premer lig hep böyle. Bize karşı boş alan bol bol bulurlar, böyle yakın temaslı yardımlaşmalı oynamayız, o yüzden farklı olur bizim maçizlediğim liverpool fark atacak bi takım değil tabi biz kendi kendimize attığımız için herşey mümkün
izlediğim liverpool fark atacak bi takım değil tabi biz kendi kendimize attığımız için herşey mümkün
Hamza hocaya vizyonsuz çapsız herif burası Akhisar mı diyordun,o bile elindeki o rezil kadroyla Benfica'yı yendi hatta Yasin boş kaleye atsa deplasmandan da 1 puanı alacaktı.Okan gitse 4'ten aşağı yemez Portekiz'de 300 milyonluk kadroylaEskiden olsa biz bunları nasıl yenerizin hesabını yapardık.
Şimdi ise biz nasıl tarihi fark yemeyiz diye kara kara düşünüyoruz. Ulan Okan ulan Okan. Allah seni kahretmesin.
Vizyonsuz çapsız rezil herif. Akhisar mı lan burası gelen gidenden 4-5 yiyorsun.
CiMBOM
cl kurası esnasında
![]()
cl'yi deneyimledikten sonra
![]()
Okanla avrupada bize karşi takımlarCiMBOM
cl kurası esnasında
![]()
cl'yi deneyimledikten sonra
![]()