⚽ CL 25/26 H:2 | Galatasaray 1-0 Liverpool | MS | 30 Eylül | TRT 1

Toreira lemina
Sallai. Ilkay. Yunus
Osimhen
çalışmaz bu çok kötü dizmişsin. Oyunu sıkıştırır bu dizilim genişletemezsin rezalet ötesi sonuç verir.

bu takımın hem lig hem de avrupa da idare edebilmesi için tek yol conte 3-4-3'ü. Başka türlü lig ve avrupa oyunu uyumsuzluğu pratik eksikliğini aşamayız bak işte izle kadro böyle yapılır Denizcim

-----------------Singo-------Sanchez-----Abdülkerim--------------

Sallai------------------Torreira-------İlkay------------------Eren----

-----------Yunus-------------Osimhen-------------Barış------------

bu dizilim ile Sane, Yunus veya Barış'ın geriye yardım etmeme sorunlarını aşarsın. Geride Singonun atletizminden apokerimi de kesmeden faydalanırsın. Hadi yine iyisin Okan hoca kurtuluş yolunu verdim ali yiğit forumu okuyorsa ulaştırır sana.

çalışmaz bu çok kötü dizmişsin. Oyunu sıkıştırır bu dizilim genişletemezsin rezalet ötesi sonuç verir.

bu takımın hem lig hem de avrupa da idare edebilmesi için tek yol conte 3-4-3'ü. Başka türlü lig ve avrupa oyunu uyumsuzluğu pratik eksikliğini aşamayız bak işte izle kadro böyle yapılır Denizcim

-----------------Singo-------Sanchez-----Abdülkerim--------------

Sallai------------------Torreira-------İlkay------------------Eren----

-----------Yunus-------------Osimhen-------------Barış------------

bu dizilim ile Sane, Yunus veya Barış'ın geriye yardım etmeme sorunlarını aşarsın. Geride Singonun atletizminden apokerimi de kesmeden faydalanırsın. Hadi yine iyisin Okan hoca kurtuluş yolunu verdim ali yiğit forumu okuyorsa ulaştırır sana.
Bu düzen savruk stoper kaldırmıyor. 3. bölgeye ekstra adam sokup eşleşme sorunu yaşatıyorlar bize. Baş sebebi de bu düzende daha da hücumcu oynamamız. Bir bek geri dönmediğinde gol yeme olasılığın artıyor hemen. Torreira da sahada eskisi gibi alan savunamıyor artık.

Bu düzen savruk stoper kaldırmıyor. 3. bölgeye ekstra adam sokup eşleşme sorunu yaşatıyorlar bize. Baş sebebi de bu düzende daha da hücumcu oynamamız. Bir bek geri dönmediğinde gol yeme olasılığın artıyor hemen. Torreira da sahada eskisi gibi alan savunamıyor artık.
ee mertcim bunları zamanında dedik itiraz ettin dümdüz bak gör şimdi biz bazı şeyleri önden görürüz hep.

Spiker: Arkaya bir top.. Döndürmeyelim

aman aman.. Amaaannn..

Tribün: ... (Sessizlik)

Spiker : Yani öyle kolay geldiler ki

Ömer Üründül : Olacak iş değil.

Spiker : 6-1

Ben en çok gakpodan çeliniyorum signo sağ bek oynanmazsa. Bir insan hem 1.90 olup hem de nasıl o kadar agile olabilir

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hamza hocaya vizyonsuz çapsız herif burası Akhisar mı diyordun,o bile elindeki o rezil kadroyla Benfica'yı yendi hatta Yasin boş kaleye atsa deplasmandan da 1 puanı alacaktı.Okan gitse 4'ten aşağı yemez Portekiz'de 300 milyonluk kadroyla
Doğru beterin beteri de varmış.

Hamza hiç oyuncu istemiyordu para harcanmasın diyordu. Şu anki şuursuz de utanmasa her transfer dönemi ilk 11'e 10 yeni oyuncu aldıracak.

Doğru beterin beteri de varmış.

Hamza hiç oyuncu istemiyordu para harcanmasın diyordu. Şu anki şuursuz de utanmasa her transfer dönemi ilk 11'e 10 yeni oyuncu aldıracak.
Şu takıma bi tane düzgün alman hoca getirtemedik reis 17 senedir

Şu takıma bi tane düzgün alman hoca getirtemedik reis 17 senedir

Ben Roger Schmidt'i istiyordum hep. Adam şu an boşta.

Kafamı dinlemek istiyorum demişti Benfica sonrası ama 1 yıl oldu. Artık takım çalıştırmak ister. Hatta en geç yaza kadar biri kapar onu.

Bırak abi önde baskıyı falan, çek otobüsü şişir topu Barış'a Osimhen'e.

Miss You Goodbye GIF by MOODMAN

Geri
Üst Alt