⚽ CL 25/26 H:2 | Galatasaray 1-0 Liverpool | MS | 30 Eylül | TRT 1

Önümüzde Konyaspor gibi önemli bir maç var şu an bu maçı düşünemeyiz

Konya maçından alınacak galibiyet harici her skor rüzgarın artık tamamen tersten esmesi anlamına gelir, fb seçimden güçlü çıkacaktır gtü kollamalıyız

Sorun düzen değil oyun anlayışı çünkü. Kompakt, dengeli top oynatmıyor Okan Buruk. Formasyonun da bir manası kalmıyor öyle olunca.
Hocam maçları izlerken ( avrupa+lig ) farketmez, aşırı derecede rahatsızım hep. Bu takım niye 60x40 sahaya yayılıyor. Rakip karşılarken bile hep bu düzendeyiz, savunmaları hep birebir bırakıyoruz. Kompakt durmak blokları dar tutmak gibi bi amacımız hiç yok. Bir tek jesuslu fb maçında kompakt durduk diye hatırlıyorum. Bu durum çalışmamaktan mı yoksa okanın yetersizliğinden mi?

İçimde gram umudum kalmadı, ne kadar iyi oynarsak oynayalım sonuç alamayacağımızı bilmek çaresizliği kötü bir his. Okanball dediğimiz sistemde herhangi bir Avrupa takımını yenmek için maçı 4-0 a falan getirmemiz gerekiyor bu da Liverpool’a karşı mümkün olmayacağı için umutta doğal olarak sıfır oluyor

Okan şimdi topu bırakacak ister istemez
Uğurcan
Sallai Singo Davinson Apo Jakops
Torreira Lemina
Yunus İlkay Barış
Osim

5 yememiz ve beklentinin düşmesi bu maç için iyi oldu. Davinson'un sol stoperde bu kadar erken patlaması da olumlu.

Dan dun basıp durmasın artık. Orta saha boşaltma işini de yapmazsa makul bir skorla yeniliriz herhalde

Hocam maçları izlerken ( avrupa+lig ) farketmez, aşırı derecede rahatsızım hep. Bu takım niye 60x40 sahaya yayılıyor. Rakip karşılarken bile hep bu düzendeyiz, savunmaları hep birebir bırakıyoruz. Kompakt durmak blokları dar tutmak gibi bi amacımız hiç yok. Bir tek jesuslu fb maçında kompakt durduk diye hatırlıyorum. Bu durum çalışmamaktan mı yoksa okanın yetersizliğinden mi?
Ben de anlamlandıramıyorum. Lig maçlarının getirdiği rutin tembellik falan herhalde. Saha içi hareketliliği minimum seviyede düşüyor 30 dakika sonra. Sara ilk geldiğinde sürekli istasyon olan bir adamdı, geziyor top alıyor bağlantı yapıyordu. Şimdi saklanıyor oyun içinde mesela. İlkay oyun içi hareketliliği konusunda en iyi oyuncumuz 1-2 sonra o da saklanmaya başlar.

Takımın bütün ozguvenini yerle bir etti. Davinson denen adama bir maçta 3 gol attırdı kendi kalesine. Bu takim okan burukla liverpool maçında facia yaşayabilir. Çok hızlı çıkıyor herifler. Orta sahayi yok sayan bir teknik ekip zihniyetiyle liverpool her atağında gol pozisyonu bulabilir. Turkiye ispanya maçı gibi bir maç olur diye düşünüyorum.

"Liverpool'a savunma yapmaya kalksam da gol yerim" deyip, Tottenham maçı gibi oynamaya çalışacaktır. Rus ruleti yine yani.

Son düzenleme:
Net mağlubiyet yazar. İstatistik, hava koşulları, zemin vb. kurtuluş yok. Puan beklentisi benim için fantazi olur. Umutlu değilim açıkçası skor açısından.

Bu maçta herkesin düşündüğünün aksine kötü oynamayacağız hatta beraberlik falan bile alabiliriz ama yemin ederim hocaya yazmaz arenanın yüzü suyu hatrına bir şeyler yapabiliyoruz, bayern maçı da öyleydi taraftar ve atmosfer taşıyor. Kulübün son yıllarda düştüğü kötü durumlara rağmen hala bir korkutuculuğu var onu da taraftarımızın ve atmosferimizin büyüklüğü sağlıyor hala gs ile eşleşince zor kura olduğunu düşünen yabancılar oluyor sırf bu yüzden. Sırf arena'nın aldığı maçları kalkıp 2 3 yıl dillendiriyorlar yok bayerne şöyle yaptık yok tottenhama şöyle yaptık falan.

Geri
Üst Alt