⚽ CL 25/26 H:2 | Galatasaray 1-0 Liverpool | MS | 30 Eylül | TRT 1

Seninle bir anlaşma yapalım liverpool kardeş, 3 taneden fazla atma 3 puanını al git sen de yorulma biz de.

avrupanın tokat çocuğu gs
dünyanın en güçlü 2. takımını konuk ederken başlıkta optimizm kasanlar görmekteyiz

Sanılanın aksine beraberlik koparacağız ya da sürpriz galibiyet. Okan hocamız bizden çok daha iyi biliyor bu maçın kendisi için önemini, kırılma maçı hele farklı kaybederse koltuk ciddi sallanır.

liverpool-sparta prag maçının benzeri olur ya 5-1 ya da 6-1 diye tahmin ediyorum. ilk yarıdan 3 atıp vites düşürürler.

İçimizde bir gram ümit varsa onu da okan hoca orta sahayı boşaltmak suretiyle yok edecek. Liverpoolun her oyuncusu kilit oyuncu ama en çok dikkat edilesi ise gravenberch. Sığır pres mi olur başka bir şey mi olur bilmem ama ona oyun kurdumamak lazım. Dua edelim de Salah gakpo gününde olmasın. Takım halinde defans yapmak lazım. Hepimiz biliyoruz ki okan hoca ön alan press yaptıracak arkada büyük boşluklar vereceğiz. Gakpo salah akacak. Ulan korkunç bir senaryo valla. Bi de ekitike isaak var yok yok 3 tane atsınlar da verelim maçı falan gol falan atsak hırs yaparlar bunlar. Liverpool Prag maçı gibi olur

liverpool-sparta prag maçının benzeri olur ya 5-1 ya da 6-1 diye tahmin ediyorum. ilk yarıdan 3 atıp vites düşürürler.
Pragtaki maçı izledim prag yanlışlıkla gol attı adamları hirslarndirdi. Zor valla. Benim tahminim de böyle bir maç olur. Ha bizim yenmemiz için Liverpoolun iki tane kırmızı falan yemesi lazım

Sanılanın aksine beraberlik koparacağız ya da sürpriz galibiyet. Okan hocamız bizden çok daha iyi biliyor bu maçın kendisi için önemini, kırılma maçı hele farklı kaybederse koltuk ciddi sallanır.
Sbozlai
McAllister
Bu orta sahaya üstünlük kurmak zor.
Bir de kolay gol yiyen takımız.
Şansımız %1 filan

Sbozlai
McAllister
Bu orta sahaya üstünlük kurmak zor.
Bir de kolay gol yiyen takımız.
Şansımız %1 filan

gravenberchi unutmayalım heis

atmosferi görüp gaza gelen bir salah, yanında isak gakpo, karşılarında bardakcı, sanchez

kâbus gibi bir eşleşme

gravenberchi unutmayalım heis

atmosferi görüp gaza gelen bir salah, yanında isak gakpo, karşılarında bardakcı, sanchez

kâbus gibi bir eşleşme
Zaten kafadan 0 yazmıştım
Frankurt maçıyla Monaco ve Ajax'i da 0 yazdım
Bari 4 puan filan alalım da sonuncu olmayalım

Zaten kafadan 0 yazmıştım
Frankurt maçıyla Monaco ve Ajax'i da 0 yazdım
Bari 4 puan filan alalım da sonuncu olmayalım

realist olur isek sonuncu olacağız gibi
teknik/taktik hak getire
fizikten kurtarırsın desen o da yok

bodo falan ezebilir bizi 65ten sonra sanıyorum. o maçta en ii iht beraberlik bekliyorum evde olduğu için o da

union sg belki yeneriz, geriye kalan tüm maçlar mağlubiyet kokuyor

realist olur isek sonuncu olacağız gibi
teknik/taktik hak getire
fizikten kurtarırsın desen o da yok

bodo falan ezebilir bizi 65ten sonra sanıyorum. o maçta en ii iht beraberlik bekliyorum evde olduğu için o da

union sg belki yeneriz, geriye kalan tüm maçlar mağlubiyet kokuyor
Ya işte ben de hiç olmazsa güçlü kadro kurulsa onunla idare ederiz diyordum.
Mesela Lemina'yi yedek bırakacak biri şarttı, yedek forvet, sol stoper. Duran toplardan dolayı
Ilkay yerine de Hakan'i daha çok istiyordum.
Bu sene de ligle idare edeceğiz.

Galatasaray CL futbolu oynamadi belki ama taraftarin mentalitesi de bu seviyeyi kaldiracak durumda degil artik. Yok sigirpress, yok orta sahayi bosaltir Okan vsvs.

Dunyanin en iyi ve en formda takimiyla oynayacagiz, macta bizden galibiyet bekleyen yok ve bu macta bile bu kadar stres oluyorsaniz yazik size. En azindan buraya yazmayin da insanlarin moralini bozmayin.

madem takima güvenmiyorsunuz, avrupanin tokat cocugu falan diyorsunuz, ne diye 'yok bu kadro cl icin yetmez yönetime baski osimheni 80m alalim, singo 35m alalim mutlaka sane gelsin bu kaleciyle kesinlikle olmaz diye baski yapip duruyorsunuz? niye sampiyon olmamiz icin her baskiyi uyguluyorsunuz? taraftarsaniz arkasinda durun takima inanin, mac öncesi fark yicez falan ne, liverpool bize aci nedir? 3 at yeterli nedemek ya? ozaman takip etmeyin inananlarida üzmeyin! frankfurt maci bir kazaydi, adamlar oynamadan biz kendi kendimize attik o golleri!

Ulan yenilecekseniz de adam gibi yenilin. 4-5 yiyip duruyorsunuz. Milyonluk avareller

3-5-2 sevmem ama tek çare

Ugurcan

Singo - davinson - abdül

Sallai ———————————-BAY

Ilkay - Lemina - Torreira

Yunus / Sané

Osimhen​

Arne Slot:"Galatasaray maçı öncesi Carabao Kupası maçında; Van Dijk, Mohamed Salah, Szoboszlai, Ryan Gravenberch ve İbrahima Konate'yi dinlendireceğim" (goal.com)

Tehlikenin farkında mısınız ? Biz de Liverpool maçında Okan Buruk'u dinlendirip 1 maçlığına Jürgen Klopp'u getirsek keşke..

Bu maçı izlemeye yüreğim dayanmaz ne hale getirdin bizi okan buruk!

Geri
Üst Alt