Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 77.336
- 67.438
- 5.003
Seninle bir anlaşma yapalım liverpool kardeş, 3 taneden fazla atma 3 puanını al git sen de yorulma biz de.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pragtaki maçı izledim prag yanlışlıkla gol attı adamları hirslarndirdi. Zor valla. Benim tahminim de böyle bir maç olur. Ha bizim yenmemiz için Liverpoolun iki tane kırmızı falan yemesi lazımliverpool-sparta prag maçının benzeri olur ya 5-1 ya da 6-1 diye tahmin ediyorum. ilk yarıdan 3 atıp vites düşürürler.
SbozlaiSanılanın aksine beraberlik koparacağız ya da sürpriz galibiyet. Okan hocamız bizden çok daha iyi biliyor bu maçın kendisi için önemini, kırılma maçı hele farklı kaybederse koltuk ciddi sallanır.
Sbozlai
McAllister
Bu orta sahaya üstünlük kurmak zor.
Bir de kolay gol yiyen takımız.
Şansımız %1 filan
Zaten kafadan 0 yazmıştımgravenberchi unutmayalım heis
atmosferi görüp gaza gelen bir salah, yanında isak gakpo, karşılarında bardakcı, sanchez
kâbus gibi bir eşleşme
Zaten kafadan 0 yazmıştım
Frankurt maçıyla Monaco ve Ajax'i da 0 yazdım
Bari 4 puan filan alalım da sonuncu olmayalım
Ya işte ben de hiç olmazsa güçlü kadro kurulsa onunla idare ederiz diyordum.realist olur isek sonuncu olacağız gibi
teknik/taktik hak getire
fizikten kurtarırsın desen o da yok
bodo falan ezebilir bizi 65ten sonra sanıyorum. o maçta en ii iht beraberlik bekliyorum evde olduğu için o da
union sg belki yeneriz, geriye kalan tüm maçlar mağlubiyet kokuyor
bu ne rezil bir yorumduravrupanın tokat çocuğu gs
dünyanın en güçlü 2. takımını konuk ederken başlıkta optimizm kasanlar görmekteyiz
kapitalistlerin oyununa gelmebu ne rezil bir yorumdur
bu yorum galatasaray düşmanlığı içermektedir yazıklar olsun lanet olsun kahrolsun
ahiretliğimsinkapitalistlerin oyununa gelme
bunlar beyinimizi uyusturup halki, kardesligi harap ediyorlar