Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 17.660
- 10.842
- 1.338
Lemina'yı 15 dk daha oynatıp Sara'yı almak lazım. Orta saha direnci düşecek ama yapcak bir şey yok sarısı var bi de
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Madrid ilk yaridan 3 tane koymusfrankfurtuuuu getirin banaaaaaaaaa
Kaan o topların 1 tanesine bile geri dönemez 1-3 falan bititirdik ilk yarıyı kaan kim ya jakobs lemina sanchez singo 4 lüsünün anası ağladı umut hoca : DLemina bu arada sahada ki en kötü oyuncu, bu durumdaysa kaan oynasın, en azından sakar değil pas konusunda
Bizde en az 3 veya 4 fark atardıkatletico maçına baktım da dinlene dinlene 3 attılar frankfurta , ceza sahasına bile sokmadılar.Sanki amatör küme takımıyla oynuyor muamelesi çektiler resmen ezim ezim ezdiler kafalarına vura vura bir sürü kaçırdılar bile.Harbiden büyük rezillik yani şu maç aklıma geldikçe kafayı sıyıracak düzeye geliyorum
Biz geride pas yaparsak veya geri çekilirsek yeriz. Savunma yapma bilgimiz ve set oyunumuz sıfırTopu orta sahada çevirip kaana geri dönelim kontrollüce tutalım oyunu süre azaltmakta fayda var
Verdi kart abi gözünüzle izleyin yav
Hocanın fantazileri olmasa yenilmezdik ya, defansın tüm ayarlarını bozmuştuatletico maçına baktım da dinlene dinlene 3 attılar frankfurta , ceza sahasına bile sokmadılar.Sanki amatör küme takımıyla oynuyor muamelesi çektiler resmen ezim ezim ezdiler kafalarına vura vura bir sürü kaçırdılar bile.Harbiden büyük rezillik yani şu maç aklıma geldikçe kafayı sıyıracak düzeye geliyorum
Barış frikik çalışıyor sürekli. Barış tekte plase vuracaktı.Tamam da barış veya apo mu vurucu olur orda. Koy yunusu vursun
Topu alcak adamlar o kesin de 3 te bas bas bitmez bu maç, 2 de karşılamamız laızmBiz geride pas yaparsak veya geri çekilirsek yeriz. Savunma yapma bilgimiz ve set oyunumuz sıfır