⚽ CL 25/26 H:2 | Galatasaray 1-0 Liverpool | MS | 30 Eylül | TRT 1

Lemina'yı 15 dk daha oynatıp Sara'yı almak lazım. Orta saha direnci düşecek ama yapcak bir şey yok sarısı var bi de

Bir tane basan ortasaha daha olsa lemina yerine alıp tempoya devam edebilirdik. Ama almadık

Adamlar hücuma çıkarken bir oyuncuları toplu oyuncuyla bizim savunmacı arasına girip şarjlı perdeliyor. Basketbol seti yapıyorlar. Farklı bir seviyedeler. Şu ana kadar iyi gidiyoruz. Allah utandırmasın.

İlk yarıda tam istediğim gibi bir oyun vardı. Zemindeki 41 ikili mücadeleden 25 tanesini biz kazanmışız Liverpool sadece 16 tanesini kazanmış bunun haricinde bir de çok dikkat ettiğim defansif müdahaleler(tackle) biz toplam 15 tackle yaparken Liverpool sadece 6 tane yapmış

atletico maçına baktım da dinlene dinlene 3 attılar frankfurta , ceza sahasına bile sokmadılar.Sanki amatör küme takımıyla oynuyor muamelesi çektiler resmen ezim ezim ezdiler kafalarına vura vura bir sürü kaçırdılar bile.Harbiden büyük rezillik yani şu maç aklıma geldikçe kafayı sıyıracak düzeye geliyorum
Bizde en az 3 veya 4 fark atardık

O gün kaçırdığımız golden sonra momentum döndü

Yoksa sittin sene bizi yenme ihtimalleri yok

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

atletico maçına baktım da dinlene dinlene 3 attılar frankfurta , ceza sahasına bile sokmadılar.Sanki amatör küme takımıyla oynuyor muamelesi çektiler resmen ezim ezim ezdiler kafalarına vura vura bir sürü kaçırdılar bile.Harbiden büyük rezillik yani şu maç aklıma geldikçe kafayı sıyıracak düzeye geliyorum
Hocanın fantazileri olmasa yenilmezdik ya, defansın tüm ayarlarını bozmuştu

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

pafos-bayern maçı 8e gidiyordu ama adamalr IY sonunda atmışlar

Geri
Üst Alt