⚽ CL 25/26 H:2 | Galatasaray 1-0 Liverpool | MS | 30 Eylül | TRT 1

Huzurlu ve mutlu uyumak

En önemlisi sabah mutlu uyanmak

Teşekkürler Avrupa Fatihi

Ilerde üretken degildik ama savastik, sahada Liverpool‘u dövdük resmen. Ikili mücadelelerde ezdik.

Böyle maclari sert oynayacaksin iste, rakibi bezdireceksin

Taraftar da müthisti

Uğurcan
Singo Sanchez Abdülkerim Jakobs
Torreira Lemina
Yunus İlkay Barış
Osimhen

En ideal düzende oynayalım, Lemina hiç iyi değil son maçlarda ama Sara daha da kötü. Sallai önde oynayamıyor, Sane zaten ortada yok bu maçta olmamalı. Osimhen ne durumda bilmiyoruz pek ama Icardi bu maçta 10 kişi oynatır Osimhen hiç değilse biraz koşabilir.
İşte budur, Okan hocayı ve tüm takımı doğru oyun ve mükemmel galibiyet için kutlarım helal olsun.

Boşuna Jakops oynasın demedik anasını satayım. Aslanım JAKOPS

maçın başından sonuna kadar oturduğum koltuktan kalkamadım yalnız vucudum acayip yorgun. totem şeysine takarım böyle şeylere

Apo yalnız yakalandığında ağır olması nedeniyle büyük handikap onun dışında çok meziyetli stoper

Sol stoper alabilseymişiz daha cüretkar oynayabilirdik bence

Bekler artık oturdu diyebiliriz

Sane olmazsa oraya yıldız bir kanat
İcardi yerine de genç bir yıldız adayı forvet cuk oturur takıma
Orta sahaya genç
Joker lazım
Yıldız kanarlar olmuyor bizde

Bodo usg maçlarını alırsak bu galibiyetin anlami çok daha büyük olur. Onlar topu bize verirler. Ozaman napabiliriz gorecez
O maclari aliriz Allahin izniyle ama ben o zaman Liverpoolu yenersek Atleticoyuda yeneriz demistim buyuk takim oldugu icin dikkat cekmistim onlari da zor da olsa bu ozguvenle aradan cikaracagimizi yenecrgimizi dusunuyorum.

Liverpool kötü falan değildi biz çok iyiydik

Liverpool aciz duruma düştü çaresiz kaldılar her ataklarında duvara çarptılar

dk 55 te biraz daha topun dibine girse cok daha güzel şeyler olacaktı yarında ingilterede

Geri
Üst Alt