- 21 Haziran 2011
- 27.720
- 7.552
- 2.313
Huzurlu ve mutlu uyumak
En önemlisi sabah mutlu uyanmak
Teşekkürler Avrupa Fatihi
En önemlisi sabah mutlu uyanmak
Teşekkürler Avrupa Fatihi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İşte budur, Okan hocayı ve tüm takımı doğru oyun ve mükemmel galibiyet için kutlarım helal olsun.Uğurcan
Singo Sanchez Abdülkerim Jakobs
Torreira Lemina
Yunus İlkay Barış
Osimhen
En ideal düzende oynayalım, Lemina hiç iyi değil son maçlarda ama Sara daha da kötü. Sallai önde oynayamıyor, Sane zaten ortada yok bu maçta olmamalı. Osimhen ne durumda bilmiyoruz pek ama Icardi bu maçta 10 kişi oynatır Osimhen hiç değilse biraz koşabilir.
Bodo usg maçlarını alırsak bu galibiyetin anlami çok daha büyük olur. Onlar topu bize verirler. Ozaman napabiliriz gorecezSaka bir yana cok mutlu oldum renkdas umarim devami gelir tekrardan ulke bayram yerine doner.Bende seni tebrik ediyorum.
Bizdeki sane
Liverpoolda wirzt
0-5 ...Kairat bile madride karsi 10 dakkikadir gayet iyi ouynuyor
bakalim bizim buruk bey napacak
Yıldız kanarlar olmuyor bizdeApo yalnız yakalandığında ağır olması nedeniyle büyük handikap onun dışında çok meziyetli stoper
Sol stoper alabilseymişiz daha cüretkar oynayabilirdik bence
Bekler artık oturdu diyebiliriz
Sane olmazsa oraya yıldız bir kanat
İcardi yerine de genç bir yıldız adayı forvet cuk oturur takıma
Orta sahaya genç
Joker lazım
O maclari aliriz Allahin izniyle ama ben o zaman Liverpoolu yenersek Atleticoyuda yeneriz demistim buyuk takim oldugu icin dikkat cekmistim onlari da zor da olsa bu ozguvenle aradan cikaracagimizi yenecrgimizi dusunuyorum.Bodo usg maçlarını alırsak bu galibiyetin anlami çok daha büyük olur. Onlar topu bize verirler. Ozaman napabiliriz gorecez