Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 81.275
- 92.759
- 5.263
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sparta Praga maci ilk 11 :Katkısı var veya yok. 4 yıldır hayvan gibi kadrolar anadolu kulüplerini zar zor yenerken hocaya rağmen şampiyon olduk söylemini hiçte haksız bulmuyorum. Sezonda 5-6 kiritik maçı gayet iyi çözerken. Basit maçlarda az daha ipe götürüyodu. Bunlarıda unutmasın kimse o zaman. Bu akşam olağanüstü idi. Ama öncesi felaket şeyler var. İnşallah artık bu çizgide devam eder. Ben sadece bunu söylerim. Benim için isimlerden ziyade Galatasaray önemli. Sende biata devam. Hayırlı işler
Adam kazandi. Halal olsun dayioglu1 haftadır diyorum ulan 1 haftadır yeneceğiz dedik
Bence burda Barisin sucu yok istedigi gibi pozisyonu bulsa pas verirdi Ikinci yari Osimhenin sut cekmeye calistigi pas vermedigi pozsiyon daha sikintili bence sonrasinda sakatlandi.Ekli dosyayı görüntüle 304708
Şu kötü hücum tercihleri her maç balta vuruyor bize bu arada. Şurada topa tıklatsa topla kaleye girecek Osi.
Bu mesajı yazarken çok inanarak yazdım çok şükür kazandık (Liverpool İngiltere'ye geri dönecek tüm İngilizlere selam olsunBen Galatasarayin her maçı alacağına inanıyorum ben Galatasaraylıyim hoca kim olursa olsun sahada oynayanlar kim olursa olsun farketmez biz Galatasarayiz oynanmadan kaybetmiş olmuyoruz arkadaşlar boksör yere düşünce değil ayağa kalkmayinca kaybeder tabiki kazanacağız kaybedeceğiz farkta yiyecegiz farkta atacağız bunlar hep vardı ben inanıyorum kazanacağız bu kadar olumsuz hava nedir ya yok oynamayalim yok Salah din kardeşiyiz fenerliler yapıyor bu yorumları biz Galatasarayiz ve kazanacağız inaniyorum