⚽ CL 25/26 H:2 | Galatasaray 1-0 Liverpool | MS | 30 Eylül | TRT 1

Katkısı var veya yok. 4 yıldır hayvan gibi kadrolar anadolu kulüplerini zar zor yenerken hocaya rağmen şampiyon olduk söylemini hiçte haksız bulmuyorum. Sezonda 5-6 kiritik maçı gayet iyi çözerken. Basit maçlarda az daha ipe götürüyodu. Bunlarıda unutmasın kimse o zaman. Bu akşam olağanüstü idi. Ama öncesi felaket şeyler var. İnşallah artık bu çizgide devam eder. Ben sadece bunu söylerim. Benim için isimlerden ziyade Galatasaray önemli. Sende biata devam. Hayırlı işler
Sparta Praga maci ilk 11 :
Muslera
Kaan Sanchez Apo Berkan
Demirbay Torreira
Kerem Mertens Baris
Icardi

Az Alkmaar maci ilk 11 :
Muslera
Jelert Cuesta Apo Berkan
Kaan Sara
Sallai Mertens Baris
Morata

Young Boys maci ilk 11 :
Muslera
Jelert Nelsson Apo Kohn
Sara Torreira
Kerem Mertens Baris
Icardi

Son 3 sene hayal kirikligi yasadigimiz maclardaki kadrolar bunlar. Sen bu kadrolara bakıp hayvan gibi kadrolar kuruldu diyorsan futboldan falan anladigin yok senin.
Ayrica, cirkin yorumlarınla bu güzel konuyu kirletme.

Gurur duyduk. Okan çok iyi hazırlamış takımı hem mental hem taktik açıdan. Allah razı olsun çocuklar. Ama maç seçme işini bırakalım artık.

heyecandan uyuyamadım arkadaş

korkunç bir şey başardık

Ben Galatasarayin her maçı alacağına inanıyorum ben Galatasaraylıyim hoca kim olursa olsun sahada oynayanlar kim olursa olsun farketmez biz Galatasarayiz oynanmadan kaybetmiş olmuyoruz arkadaşlar boksör yere düşünce değil ayağa kalkmayinca kaybeder tabiki kazanacağız kaybedeceğiz farkta yiyecegiz farkta atacağız bunlar hep vardı ben inanıyorum kazanacağız bu kadar olumsuz hava nedir ya yok oynamayalim yok Salah din kardeşiyiz fenerliler yapıyor bu yorumları biz Galatasarayiz ve kazanacağız inaniyorum
Bu mesajı yazarken çok inanarak yazdım çok şükür kazandık (Liverpool İngiltere'ye geri dönecek tüm İngilizlere selam olsun 😂 CİTY İCİN GERİ GELECEĞİZ.

en güzeli de yabancı sayfalardan galibiyetimizi okumak.

helal olsun hepsine. herkes savaştı, pes etmediler.

Herkese mutlu sabahlar GSCimbom ailesi.

Allahım ne güzel bir gün. Dün akşam için teşekkürler Aslanlar.

Bu arada fenerasyon ve mhk gitsinler baksınlar var da pozisyon nasıl gösterilir. Hakeme var da tek bir pozisyon izlettiler. O da en doğru açılı olandı.

Şikecilerin maçlarında bırakın doğru pozisyonu göstermeyi onu saklayıp saçma sapan açılar veriyorlar.

Ben hep diyorum. Yabancı hakem ve var gelsin mart ayında ilan ederiz şampiyonluğu diye.

Geri
Üst Alt