⚽ CL 25/26 H:2 | Galatasaray 1-0 Liverpool | MS | 30 Eylül | TRT 1

temennimiz kazanmak, en kötü berabere kalmak. Galatasaray fark yesin okan buruk'a sallayalım diye beklentiye girecek kadar şuursuz değildir hiçbir galatasaraylı. liverpool'dan 4 yemek 5 yemek anormal değil ama çok kırılma yaşadı takım. yani hezimet skor olursa daha toparlayamaz avrupa'da sonunculuğa kadar gider.

Forumda kaç kisi mac sonu

Galatasaray 0 - 1 Liverpool

dense imza atar hemen?
Kabullenmem.

Puan alinmayan her seyde once sahada ne izledik diye bakar ona gore elestirimi yazarim.

CL burasi , her skor cikabilir gunun sonunda. Yeniledebilirsin, ne oynadigin ne gosterdigin onemli skordan bagimsiz.

Kabullenenler ligle yetinip 2026 yazinda FM oynar gibi transfer muhabbeti yapabilir.

Nedense içimde pozitif bir his var, inşAllah güzel maç olur.

Sonuç ne olur bilemiyorum ama son dönemdeki Bayern, Tottenham ve Manchester maçlarındaki gururlu oyunu oynayabileceğimizi düşünüyorum bu yönde bir his başladı ben de

temennimiz kazanmak, en kötü berabere kalmak. Galatasaray fark yesin okan buruk'a sallayalım diye beklentiye girecek kadar şuursuz değildir hiçbir galatasaraylı. liverpool'dan 4 yemek 5 yemek anormal değil ama çok kırılma yaşadı takım. yani hezimet skor olursa daha toparlayamaz avrupa'da sonunculuğa kadar gider.
Emin ol bir coğu öyle şuursuz

Okan'ı savunmak için "Galatasaray Avrupa'da önceden ne yapıyordu sanki yea" diyen futbol cahilleri şu tabloya iyi bakın. Futboldan sizin kadar anlayan Okan bu ilki başarmaz umarım

Biri Luce dönemindeki son 16 grubu maçı,berabere bitti. (Tek ciddi maç buydu söylediğin maçlar arasında.)
Biri gruptaki formalite son maçı,Liverpool yedeklerle gelmişti.3-2 kazanmıştık. (2006-07)
Diğeri hazırlık maçı.3-0 kazanmıştık. (2011)

Valla maçtan önce Liverpool 3-0 kabul ediyorsa oynamaya gerek yok
Keşke şöyle maç basinda bir kırmızı filan görseller 11-10 anca kafa kafaya oynarız

bu maçla ilgili iyi hislere sahibim! içerdeyiz taraftar morali yüksek bi şekilde takımı desteklemeli

2 ihtimalli maç
1. liverpool galibiyeti
2. farklı liverpool galibiyeti
1758802732352.webp

Liverpool Rams Park'da antrenman yapmayacak son idmanı Liverpool'da yapıp İstanbul'a gelecekler

Geri
Üst Alt