⚽ CL 25/26 H:2 | Galatasaray 1-0 Liverpool | MS | 30 Eylül | TRT 1

20250925_225424.webp

Uğurcan
Singo Sanchez Abdülkerim
Sallai Torreira İlkay Jakobs
Sane Osimhen Barış

Yunus'a yer bulamadım. Liverpool maçı kadrosunda çok fazla fark yememek için en diri adamları kullanmak şart

Şu performanslarla Sane yerine Yunus olmalı ama yapmaz. Bu kadronun çıkacağı da meçhul işin doğrusu

Okan Buruk, Liverpool maçında bir sürpriz yapabilir.• Sallai, Singo, Davinson, Abdülkerim, Jakobs şeklinde beşli savunmayla maça çıkma planı var.

Sahada yavaş temposuz ama isimli oyuncularin oynadığı oyunda ısrarcı olan bir takim istemiyorum. Sane yerine sallai oynasin. Devre arasi da bir zahmet silas ya da zeneli tarzi ya da bu isimlerin oldugu bir orta saha. Beraberliğe seviniriz.

Napıcaz levent ümit erol telefonunla oynama napıcaz @Tuna Köse
Yatıp uyuyacağız yav. Taraftar olarak o akşam yaşanmamış gibi davranırsak sorun olmaz bence.
Kimse kimseye maç sonucunu da söylemeyecek 10 gün sonra maç sonucuna bakınca olmuş zaten diyip bir rahatlama gelecek.

A.madrid maçının geniş özetini birdaha seyrettim de adamların hücum silahı çok ya, hele o ortasahada geçişleri muazzam yapıyorlar. Sen her korner atmaya gittiğinde kalemizde gollük pozisyon olur. Buna nasıl önlem alacak acaba, Savunma da bekleyip, arkadaki 5 li ortasahayı geçmesin mümkünse.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt