⚽ CL 25/26 H:2 | Galatasaray 1-0 Liverpool | MS | 30 Eylül | TRT 1

Frankfurt, Konya son 10 dk, Alanya tüm maç. Her şey ortada. Fark yememek için salavat zinciri oluşturulmaya başlanmış bile. Ordinaryus Buruk, Liverpool ve City hariç kuradan sonra ümitli olduğumuz maçların içine ilk maçtan aldığı mağlubiyetle turp sıktı.

Kenardaki, 300 milyonluk kadroyu yönetemez. Fark 6 dan fazla olur.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Heyecan değil korku var çok şükür OB.

Şu an dünya üzerinde Liverpool'u yenmek için sadece kalitede değil inanılmaz disiplinli, taktik anlamında iyi, fiziksel kalitesi çok yüksek bir takım gerekiyor bu şartların hiçbiri bizde yok taktik desen yok, disiplin desen yok, fiziksel desen zaten hiç yok.

Top kaybı yaptığımızda hunharca üzerimize gelecekler takımın teknik kapasitesi düşük illa ki reaksiyon gösteririz ama Liverpool'a karşı iyi oynayıp 1-3 yenilirsek gidip maç sonu yine rezil bir açıklamayı kaldıramam.

Şu an dünya üzerinde Liverpool'u yenmek için sadece kalitede değil inanılmaz disiplinli, taktik anlamında iyi, fiziksel kalitesi çok yüksek bir takım gerekiyor bu şartların hiçbiri bizde yok taktik desen yok, disiplin desen yok, fiziksel desen zaten hiç yok.

Yav hepsi olan takımlar da yenemiyor. Real Madrid de yenemez gibi şu an oynasalar. Bu maç üstünden takım şöyle böyle demeye gerek yok zaten. Hedef maçlarımız belli. O maçların sonucuna göre yorumlayacağız durumu.

Yav hepsi olan takımlar da yenemiyor. Real Madrid de yenemez gibi şu an oynasalar. Bu maç üstünden takım şöyle böyle demeye gerek yok zaten. Hedef maçlarımız belli. O maçların sonucuna göre yorumlayacağız durumu.
Hedef maçı Frankfurt deplasmanıydı onda da 5 yedik muhtemelen 1 tane daha hata yaparsak komple CL bitiyor.

Bodo maçında kazanmaktan başka çaremiz yok olur da puan alamazsak o gün ciddi tribün tepkisi olur çünkü ilk 24 dışı kalmış oluruz.

Hedef maçı Frankfurt deplasmanıydı onda da 5 yedik muhtemelen 1 tane daha hata yaparsak komple CL bitiyor.

Benim nezdimde değildi açıkçası. Gaza gelip 5 atarız tarzı goygoyu bi kenara bırakacak olursak gündelik hayatımda futbol konuştuğum arkadaşlarıma yenilgi beklediğimi söylüyordum.

Benim için Frankfurt Liverpool City ve A. Madrid. Bu 4 maçtan 0 puan çıkartırsak üzülürüm, 1 puan çıkartırsak hoş, 2 puan çıkartırsak şahane derim. Zira geri kalan 4 maçta benim gözüm. Bizim hedef maçlarımız esasen onlar. O 4 maçtan 10 puan çıkartabiliriz. Çıkartmalıyız, hedefimiz bu olmalı.

Benim nezdimde değildi açıkçası. Gaza gelip 5 atarız tarzı goygoyu bi kenara bırakacak olursak gündelik hayatımda futbol konuştuğum arkadaşlarıma yenilgi beklediğimi söylüyordum.

Benim için Frankfurt Liverpool City ve A. Madrid. Bu 4 maçtan 0 puan çıkartırsak üzülürüm, 1 puan çıkartırsak hoş, 2 puan çıkartırsak şahane derim. Zira geri kalan 4 maçta benim gözüm. Bizim hedef maçlarımız esasen onlar. O 4 maçtan 10 puan çıkartabiliriz. Çıkartmalıyız, hedefimiz bu olmalı.
Bende tam tersini düşünüyorum Frankfurt maçındaki sonucun etkilerini muhtemelen önümüzdeki maçlarda yaşayacağız çok rahat 0-2 olup bitirebileceğimiz maçta 5 tane yedik.

Bu maçta yenilmek normal olacak ama Bodo maçına bu sefer yük binecek fiziksel olarak iyi takım hep kuzeyli takımlar bize sorun yarattı o maçta Atletico ya da Frankfurt maçından daha zor geçecektir geçtiğimiz 3 sene bunu net gösterdi.

Umarım bjk rekorunu kırmayız, hani hoca sürekli rekor kuruyor ve kırmayı seviyor ya… dün bile rekora sevinememişmiş, utandım diyeceği yer rekor diyor.. rezil oynadık diyeceğine; iyi oynamadık, kırdığımız rekora sevinemedik diyor. Uğurcan olmazsa ve Alanyalı topçular biraz son vuruşları iyi olsa bir 5-1 de bunlardan yiyorduk. Ee Liverpool’lu topçular ne frankfurtlu ne Alanyalı topçulara benzerler. Bu iş 10-0a bile gider.

Aksi için, topçuların insiyatifi ele alıp, hoca otoriten bitmiş, forma adaleti sende yok, oyuna müdahale yok, teknik taktik yok, biz oyuncu grubu olarak sorumluluk alıyoruz, deseler bir şansımız olur.

Sahaya çıkmaması gerek topçu sakat makat ayağına çıkmayacak, çıkan da yüreğini ortaya koyup hocayı filan dinlemeyecek; sahadaki tecrübeli ağabeylerinden biri iki tanesini dinleyip ezbere bildikleri oyununu oynayacaklar. İşte o zaman beraberlik yada tesadüfi bir (1 fark) galibiyet şansımız olabilir. Yoksa geliyor gelmekte olan.. Allah muhafaza…

Real de olsa Liverpool da olsa her maca kazanacagiz diye bakarim. Okan oyle biktirdi ki, oyle umudum kalmadi ki bu macta fark yemezsek sasarim. Izlemeyecegim de zaten maci. Ne cikaracagi 11 iyi olacak, ne yapacagi degisiklikler. 7'de 7'ymis. Alsin istatistiklerini defolsun gitsin.

Ee bu eleştirilerin aynısını Fatih Terim için de yapıyordunuz. Lmao

Fatih Terim balıııııııııı
Ayak tenisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Noldu şimdi Fatih hocammm gellll diye yakarıyorsunuz

Geri
Üst Alt